Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΔΙΑΓΟΡΑ & ΡΟΔΟΥ!!!!!!!

Μία πραγματική απίστευτη καταγγελία έγινε από αγανακτισμένους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στα ποδοσφαιρικά τμήματα του Διαγόρα και της Ρόδου στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα.
Η απερίγραπτη γραφειοκρατία αλλά...
και αναποτελεσματική διαχείριση της δημόσιας περιουσίας έχει αφήσει το μικρό γηπεδάκι στο οποίο αθλούνται οι μικρές ηλικίες των ομάδων χωρίς ρεύμα από το 2007!


Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζατε ότι παρότι το αθλητικό κέντρο είναι ένα, την διαχείριση του την έχουν περισσότεροι φορείς;
Έτσι λοιπόν την ευθύνη της λειτουργίας του μεγάλου ποδοσφαιρικού γηπέδου την έχει η ΕΠΣ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου) ενώ το γηπεδάκι ακριβώς δίπλα από το μεγάλο, το ΔΟΝΑ!


Άνθρωποι που γνωρίζουν το πρόβλημα από πρώτο χέρι τονίζουν ότι έχουν κάνει ενέργειες να λυθεί αυτό το πρόβλημα ΠΡΙΝ ακόμα γίνουν τα ISLAND GAMES αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει κάτι, με αποτέλεσμα τα παιδία να προπονούνται στο σκοτάδι ειδικά τώρα που σκοτεινιάζει πολύ νωρίς με κίνδυνο να τραυματιστούν
Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν το ΔΟΝΑ αποφάσισε να κόψει το ρεύμα από τους στύλους που βλέπουν στο γηπεδάκι με αιτιολογικό το υψηλό κόστος λειτουργίας των προβολέων! Έκτοτε το γηπεδάκι είναι στα σκοτεινά.
Mας το "ταχυδρόμησε":parapona-rodou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: