Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Υπεξαίρεσε 200.000 ευρώ για να κάνει εγχείρηση!

Μια εξαιρετικά ασυνήθιστη περίπτωση υπεξαίρεσης αποκάλυψε οι οικονομικός έλεγχος που έγινε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Κεραμωτή… Ο ελεγκτής διαπίστωσε έλλειμμα ύψους περίπου 220 χιλιάδων ευρώ και ενημέρωσε τον διευθυντή του υποκαταστήματος, ο οποίος ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε πάρει τα..... χρήματα για να τα χρησιμοποιήσει για την αποκατάσταση της υγείας του!

Ο οικονομικός ελεγκτής που είχε σταλεί από τα ΕΛ.ΤΑ. του νομού Καβάλας για να διενεργήσει έλεγχο, διαπίστωσε ότι έλειπε από το ταμείο συνολικό χρηματικό ποσό ύψους 217.785,13 ευρώ και ενημέρωσε τον 55χρονο προϊστάμενο που βρισκόταν δίπλα του όσο έκανε την διασταύρωση των στοιχείων.

Τότε εκείνος του δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι ο ίδιος αφαίρεσε τα χρήματα, με σκοπό να μεταβεί στην Ιταλία όπου πρόκειται να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ομολογία του, ο 55χρονος προϊστάμενος αναχώρησε από το ταχυδρομείο προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής! Για την υπόθεση ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης που τον αναζητά, ενώ έχουν ενημερωθεί όλοι οι σταθμοί εξόδου από την χώρα για τον εντοπισμό του.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: