Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Παπανδρέου: Ο ηγέτης που εγγυάται 1.800 ευρω στις ΔΕΚΟ και 740 στον ιδιωτικό υπάλληλο!

Γράφει ο 29-26
Διαβάζουμε χτες στα ‘’ΝΕΑ’’ ότι θα πέσει μεγάλο μαχαίρι στις ΔΕΚΟ έως και στο 40% των μισθών. Υπάρχει και η διαβεβαίωση από την άλλη ότι δεν θα πειραχτούν καθόλου οι μισθοί κάτω από 1.800 ευρώ.
Αλλά για μια στιγμή! Οι μισθοί μειώθηκαν και στο στενό δημόσιο τομέα και..... τέτοιο όριο δεν μπήκε. Με αποτέλεσμα νεαροί κυρίως υπάλληλοι με μισθούς από 800-1800 να έχουν απώλειες 15%. Και στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ με τους πλούσιους υπαλλήλους και τα χρυσά επιδόματα προβλέπεται ένα όριο κάτω από το οποίο δεν πειράζουν τίποτα.

Όπου φτωχός και η μοίρα του λέει ο λαός και η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Και αυτή τη φορά ο Παπανδρέου αγκαλιάζει αυτούς που απολάμβαναν την θαλπωρή όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων τόσα χρόνια και μοιάζει να αδιαφορεί για τους υπόλοιπους.

Και μιας και μιλάμε για φτωχούς και αδιαφορία τι εισόδημα μπορεί να εγγυηθεί αντίστοιχα στον ιδιωτικό τομέα; Μόλις 740 ευρώ, δηλαδή 1060 ευρώ παρακάτω από αυτό που εγγυάται για τις ΔΕΚΟ. Ψιλοπράγματα θα μου πείτε και συμφωνώ. Εξάλλου το αίμα νερό δεν γίνεται…
Mας το "¨ταχυδρόμησε":himaira.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: