Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

111.111.111 αυτοκίνητα Volkswagen


Το υπ’ αριθμόν 111.111.111 στη σειρά αυτοκίνητο της κατασκεύασε η στις 22/12/2010 στο εργοστάσιο του Wolfsburg. Το αυτοκίνητο ήταν ένα Golf GTI βαμμένο σε μπλε μεταλλικό χρώμα. Ο Hubert Walters, διευθυντής παραγωγής της Volkswagen δήλωσε:

Αυτό το ορόσημο στην παραγωγή μας οφείλεται κυρίως στους μηχανικούς και στους υπαλλήλους μας που εργάζονται στο εργοστάσιο αυτό. Απαιτεί υψηλή μηχανική και τεχνογνωσία ώστε να καταφέρεις να κατασκευάσεις περισσότερα από 111 εκατομμύρια οχήματα.
Ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής της VW, Bernd Osterloh δήλωσε με την σειρά του:

Το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της Volkswagen μπορεί να είναι υπερήφανο για αυτό το επίτευγμα. Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πελάτες μας οι οποίοι εδώ και δεκαετίες σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν δώσει μεγάλη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας. Το δυναμικό μας δίνει τον καλύτερο του εαυτό καθημερινά ώστε να κατασκευάσουν συναρπαστικά και υψηλής ποιότητας οχήματα. Υψηλές πωλήσεις και ικανοποιημένοι πελάτες είναι ο μεγαλύτερος έπαινος για εμάς.

Όμως ποιο είναι το περισσότερο επιτυχημένο μοντέλο της Volkwagen; Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Volkswagen Golf με 28 εκατομμύρια πωλήσεις, ακολουθεί το Beetle με 21.5 εκατομμύρια πωλήσεις,το Passat με 17.5 εκατομμύρια και το Polo με 11.5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Volkswagen κατασκευάζει τα αυτοκίνητα της και τα ανταλλακτικά αυτών σε περισσότερα από 35 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Μόνο στη Γερμανία έχει 9 εργοστάσια στις πόλεις Wolfsburg, Braunschweig, Kassel, Emden, Ανόβερο, Zwickau, Salzgitter, Δρέσδη και Chemnitz.

πηγή: autoblog.gr
πηγη: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: