Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Άλλη μία απόφαση για γέλια εσείς τι λέτε κύριε Μπιτσαξή?


Παρουσία των οπαδών του θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει η "πράσινη" ΠΑΕ και έσβησε την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των..... θυρών που είχε επιβληθεί στο "τριφύλλι" για τα όσα είχαν γίνει στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Επίσης, μειώθηκε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί από τις 82.500 ευρώ στις 72.500 ευρώ.
Άλλη μία απόφαση για γέλια που
αποδεικνύει σε ποιους έχουμε αφήσει την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου (έτσι δεν είναι κύριε Μιταξη?). Όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης, δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή οπαδών του Παναθηναϊκού στα ευρείας κλίμακας επεισόδια (Μάλον η οπαδοί του ΟΑΚΑ εκείνης της ημέρας ήταν άλλης ομάδος) και πέρασε η υπερασπιστική γραμμή των "πράσινων", που έκανε λόγο για αντιεξουασιαστές, οι οποίοι βρίσκονταν περιμετρικά του ΟΑΚΑ. Επίσης, στην απόφαση αναφέρεται πως μικρή μερίδα οπαδών του "τριφυλλιού" πήραν μέρος στα επεισόδια, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων τόνισε με νόημα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού: «Σας κρίναμε σήμερα με μεγάλη επιείκεια» (μάλλον πρέπει και να τους είπε ότι "είστε συχνή πελάτες¨).
Την απολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αναλάβει ο Γιάννης Κάρμης, ο οποίος τόνισε πως τα επεισόδια έγιναν περιμετρικά του γηπέδου, χωρίς ευθύνη της ΠΑΕ και χωρίς την συμμετοχή οπαδών του "τριφυλλιού". Επίσης, επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία της αστυνομίας, τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει λάβει καλύτερα μέτρα.
Τέλος, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κληθεί το απόγευμα της Τρίτης σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης αναμένεται την Πέμπτη.
Mας το "ταχυδρόμησε":tzortzinospor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: