Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το τηλέφωνο PlayStation

Τελευταία mag web Αύγουστο, Engadget, ήταν πρώτος που θα γράψει ότι η Sony PlayStation θα κυκλοφορήσει το δικό του PlayStation τηλέφωνο του. A logical move for Sony, a long awaited move from it's customers. Μια λογική κίνηση για τη Sony, μια από μακρού αναμενόμενη κίνηση από πελάτες της. After nearly two months of silence, Engadget turned rumor into fact by distributing new pictures and detailed information on the PlayStation Phone. Μετά από σχεδόν δύο μήνες σιωπής, Engadget μετατράπηκε φήμες σε πραγματικότητα με τη διάδοση νέων εικόνων και λεπτομερείς πληροφορίες για το PlayStation τηλέφωνο.

Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή 1GHz Qualcomm MSM8655, 512MB μνήμης RAM, 1GB ROM, καθώς και η οθόνη είναι της τάξης των 3,7 με 4,1 ίντσες.  Να εμπιστευθεί το gadget ειδικός, αυτά τα χαρακτηριστικά μας εξασφαλίζει ότι όλα τα παιχνίδια του PlayStation μπορούν να παιχτούν στο τηλέφωνο.
Η συσκευή διαθέτει ένα touchpad στο κέντρο και, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, που χρησιμοποιούνται τα γνωστά πλήκτρα του PlayStation. Δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από τη Sony, αλλά έχουν απάντησε ότι υπάρχουν ορισμένα πρωτότυπα και ότι η δρομολόγηση σε αυτό το στην αγορά θα ήταν μια λογική κίνηση. . Κοιτάζοντας τη βιομηχανία τηλέφωνο και το παιχνίδι, δεν χρειάζεται να είναι Αϊνστάιν για να καταλήξει σε μια τέτοια εξέλιξη.Αν και σίγουρα η σοny άργησε!
πηγή: www.viralblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: