Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ζητείται τάφος δίπλα στον Oscar Wilde



Η επιθυμία της Kate Moss για την τελευταία της κατοικία


Την τελευταία της κατοικία προσπαθεί να εξασφαλίσει το διάσημο supermodel Kate Moss, αφού σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται από τώρα να αγοράσει τον τάφο της!

Μάλιστα η επιθυμία της είναι να ταφεί στο κοιμητήριο Pere Lachaise του Παρισιού που δεν αποτελεί ένα απλό νεκροταφείο αλλά ένα μνημείο της πόλης του Φωτός. Προσωπικότητες όπως ο Oscar Wilde,η Μαρία Κάλλας και ο Τζιμ Μόρισον, είναι θαμμένες στο συγκεκριμένο νεκροταφείο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της η εφημερίδα Αποκαλύψεις ο λόγος που η Kate Moss επιθυμεί να ταφεί εκεί, είναι... ρομαντικός. «Πριν από δύο χρόνια η Kate και ο Jamie επισκέφθηκαν το κοιμητήριο όπως εκατοντάδες τουρίστες το χρόνο. Ενόσω φιλιόντουσαν δίπλα στον τάφο του Τζιμ Μόρισον, όντας ζευγάρι για λίγους μόνο μήνες, δέχτηκαν παρατήρηση από τον φύλακα του νεκροταφείου για την ασεβή συμπεριφορά τους σε ιερό χώρο και αυτό ήταν μια μαγική στιγμή γιατί τότε ήταν που η Kate Moss κατάλαβε πως ο Jamie ήταν ο έρωτας της ζωής της».

Όταν επισκέφθηκαν ξανά προσφάτως το Παρίσι και το συγκεκριμένο μνημείο, η Kate αποκάλυψε στο σύντροφό της ότι θέλει να ταφούν εκεί. Παρόλο που το πασίγνωστο μοντέλο ήταν πρόθυμο να διαθέσει ένα αστρονομικό ποσόν για να αγοράσει την τελευταία της κατοικία, οι ιθύνοντες του κοιμητηρίου της είπαν ότι δεν μπορούν να την εξυπηρετήσουν καθώς το μέρος είναι γεμάτο. Ίσως είναι το πρώτο πριβέ club που η πολύ φωτογραφημένη Λονδρέζα «τρώει πόρτα».

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: