Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

O Βγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG...

Μας το "ταχυδρόμησε":
www.roufianos.com

"Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG, έχοντας δημιουργήσει μια πυραμίδα που αν αποκαλυφθεί θα πρόκειται για..... το μεγαλύτερο... σκάνδαλο από την εποχή της μεταπολίτευσης" κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης.
Με συνέντευξη-ποταμό στην εφημερίδα Metro αλλά και από τηλεοπτικής του εμφάνισης, ο κ. Βεντούρης βάλλει κατά Βγενόπουλου, προσθέτοντας και τη δική του -βαρύνουσας σημασίας- φωνή σε αυτές που όλο το τελευταίο διάστημα ζητούν να λυθεί το μυστήριο Βγενόπουλου. Συγκεκριμένα, να δημοσιοποιήσει επιτέλους τι ποσοστό έχει στη MIG, πότε και πώς το απέκτησε, ποια περιουσιακά στοιχεία είχε πριν τη MIG και ποια τώρα, πώς έχουν κινηθεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί κλπ. Με άλλα λόγια, να ισχύσουν και για τον ίδιο τα όσα προκλητικά ζητά στις δημόσιες τοποθετήσεις του, έχοντας αναγορεύσει εαυτόν σε κριτή του πολιτικού συστήματος και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Στη αποκαλυπτική του συνέντευξη, ο κ. Βεντούρης αναφέρει ότι: «Η περίπτωση του κ. Βγενόπουλου είναι κραυγαλέο παράδειγμα πλημμελούς εφαρμογής των νόμων. Αυτά που κάνει ο κ. Βγενόπουλος και περνούν απαρατήρητα θα είχαν οδηγήσει άλλους στη φυλακή για πολλά χρόνια».
Ο κ. Βεντούρης ζητά την παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διερωτώμενος "αν δεν ξέρει η Επιτροπή τι σημαίνει χειραγώγηση αγοράς, τότε ποιος ξέρει;"
Τον κατηγορεί επίσης ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με τα λεφτά άλλων και προβλέπει ότι θα υποχρεωθεί τελικά να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις και «τότε θα φανεί το μέγεθος της φούσκας, την οποία τώρα προστατεύει με τη σιωπή του».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: