Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Mαζί με τις ντομάτες ζύγισε και το... στήθος της!


Πόσο κάνουν ένα κιλό ντομάτες; Ένα ευρώ το κιλό πάνω κάτω. Όχι όμως αν τις ζυγίσεις λάθος και μαζί υπολογίσεις και κάτι άλλο. Τι;


Μια κυρία από το Τζέρσι της Βρετανίας πήγε για ψώνια σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ. Πήρε λοιπόν φρούτα και λαχανικά αλλά όταν πήγε να πληρώσει της φάνηκε πως πλήρωσε πολλά.

Κοίταξε την απόδειξη και είδε ότι οι χρεώσεις ήταν πολύ μεγαλύτερες από το κανονικό. Αντί να πληρώσει 1 ευρώ τις ντομάτες τις πλήρωσε 5 ευρώ. Κάτι παρόμοιο έγινε και με τα υπόλοιπα οπωροκηπευτικά που πήρε.

Η γυναίκα παραπονέθηκε στο διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος πήγε για να δει τι πρόβλημα υπήρχε με τη ζυγαριά και την υπάλληλο του καταστήματος και ανέβαιναν οι χρεώσεις.

Όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη ζυγαριά, απλά... η καρέκλα της υπαλλήλου ήταν αρκετά χαμηλά και η υπάλληλος που ήταν “προικισμένη” από τη φύση ακουμπούσε πάνω στην ηλεκτρονική ζυγαριά το στήθος της.

Έτσι η ζυγαριά δε ζύγιζε μόνο τις ντομάτες αλλά και τα δύο “πεπόνια” της!

Μόλις ο διευθυντής κατάλαβε τι συμβαίνει, ζήτησε συγγνώμη από την πελάτισσα, της επέστρεψε τα χρήματα και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Όχι όμως και για την υπάλληλο, η οποία ντράπηκε όσο ποτέ στη ζωή της...

πηγη:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: