Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Eπιδειξίας στο πανεπιστήμιο της Πάτρας με δόλωμα 10€!



Απίστευτα πράγματα εντός του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Σάτυρος με δόλωμα κάποια χαρτονομίσματα, κρύβεται σε θάμνους και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Κόσμος", τελευταίο από τα θύματά του, είναι μία γυναίκα - εργαζόμενη στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα - η οποία περπατώντας στο δρόμο για τη δουλειά της διαπίστωσε πως υπήρχαν κάτω κάποια χαρτονομίσματα.

Όπως ήταν φυσικό, έσκυψε να τα πάρει και τότε ο ανώμαλος έδρασε: «Κοπέλα μου, δικά μου είναι, αν τα θέλεις, έλα πρώτα κοντά μου», της φώναξε! Η γυναίκα έστριψε το κεφάλι της για να δει ποιος της μίλησε και είδε τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης πίσω από ένα θάμνο να έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και να της δείχνει τα γεννητικά του όργανα!

Η γυναίκα έφυγε γρήγορα. Πήγε στην υπηρεσία της για να το καταγγείλει και ζήτησε ακρόαση από τον Πρύτανη. Όπως γράφει το dete.gr έμεινε άναυδη ακούγοντας από τον κύριο Γιώργο Παναγιωτάκη να της λέει πως πρόκειται για το τρίτο περιστατικό που έχει συμβεί στο χώρο του Πανεπιστημίου -πιθανόν με τον ίδιο δράστη.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός σάτυρος δεν κυνήγησε το θύμα του. Προφανώς... μάζεψε τα χαρτονομίσματα του, ντύθηκε και εξαφανίσθηκε, φοβούμενος πως θα καταφθάσουν στο σημείο φίλοι της εργαζόμενης γυναίκας.

Ο ανώμαλος άνδρας «καραδοκεί» σε σημεία που δεν περνούν μαζικά οι φοιτητές και περιμένει το υποψήφιο θύμα του. Γνωρίζει καλά το νόμο και ξέρει πως μέσα στο πανεπιστήμιο δεν υπάρχει αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιεί πάντα το «κόλπο» με τα χαρτονομίσματα! Γνωρίζει ότι κάθε γυναίκα που βάζει στο στόχο του θα σκύψει για να τα πάρει και έτσι εκείνος θα βρει την ευκαιρία να της κάνει την... επίμαχη πρόταση.

Ο Πρύτανης πάντως έχει αποφασίσει να δράσει. Έχει ενημερώσει και τους συνεργάτες του και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

πηγη:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: