Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Drupalcamp Athens

Θέλεις να μάθεις τι χρησιμοποίησαν ο Λευκός Οίκος, το MTV και το Reuters για να κατασκευάσουν τα websites τους; Θέλεις να γνωρίσεις τις δυνατότητες ενός λογισμικού που χρησιμοποιείται σε.... 7.000.000 websites και αναπτύσσεται με τη βοήθεια χιλιάδων προγραμματιστών; Θέλεις να δεις στην πράξη τη λειτουργία εξειδικευμένων λύσεων για εταιρείες media, ηλεκτρονικά καταστήματα, online κοινότητες, κυβερνητικές υπηρεσίες;

Έλα να συναντήσεις τη κοινότητα του Drupal, ενός από τα πιο αναπτυσσόμενα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και ανάπτυξης λογισμικού, στο 3o Drupalcamp, στις 11 & 12 Δεκεμβρίου, στο Microsoft Innovation Center (ΒασιλίσσηςΣοφίας 103, Αθήνα), σε ένα διήμερο γεμάτο από παρουσιάσεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών, workshops, εκπαίδευση, ανάλυση case studies.

Καλεσμένοι θα είναι ο Robert Douglass, μέλος της ομάδας της Acquia, της μεγαλύτερης εταιρείας στον τομέα της εκπαίδευσης & υποστήριξης του Drupal και με εμπειρία σε πολύ σημαντικά έργα, όπως αυτό του Λευκού Οίκου. Επίσης, ο Amitai Burstein, developer με ιδιαίτερα ενεργή ανάμειξη στην κοινότητα του Drupal και με εξειδίκευση στη χρήση του Drupal για τη δημιουργία social networks. Τέλος, ο Χριστόφορος Κόρακας, project manager του capacity4dev.eu, ο οποίος θα μιλήσει για τη χρήση του Drupal στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
πηγη:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: