Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) Ε.Ε και Δ.Ν.Τ θα κλωνοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου!

Μας το "ταχυδρόμησε":
himaira.blogspot.com

Γράφει ο 29-26

Σε πηγαδάκι των Βρυξελλών σήμερα, οπού μόνο τα αυτιά της himaira’ s ήταν εκεί, ακουγόντουσαν από πρωτοκλασάτα στελέχη της Ε.Ε ύμνοι στο σπάνιο πολιτικό φαινόμενο που βιώνει η Ελλάδα του 2010.

Περιληπτικά όσα έλεγαν..... συνοψίζονται στα εξής:
- Ο Γιώργος, που δεν το πολυκόβει το μάτι σου είναι η αλήθεια, ένα χρόνο πριν υποσχέθηκε αυξήσεις και δικαιοσύνη. Ένα χρόνο μετά :....

* Έκοψε μισθούς και συντάξεις

* Άλλαξε το ασφαλιστικό και έκανε τις μελλοντικές συντάξεις μισές.

* ‘’Ίσιωσε’’ εργασιακά κεκτημένα

* Πήγε το ΦΠΑ στο 23% και τη βενζίνη από το 1 ευρώ στο 1,60.

* Και…και…και

- Και μετά από όλα αυτά, με μια κοφτή ντρίπλα με τις πρόωρες (που την φάγαμε και μείς είναι η αλήθεια) βγήκε πρώτο κόμμα στις δημοτικές και πανάξιος νικητής.

Μέλι έτρεχε από τα χείλη τους και υποσχέθηκαν όλοι μαζί (χαράσσοντας τα χέρια τους με ένα λεπιδάκι) ότι στη μελλοντική παγκόσμια διακυβέρνηση αυτός πρέπει να είναι ο επικεφαλής. Θα σφάζει τους λαούς και θα τον ραίνουν με τριαντάφυλλα. Θα είναι σαν ταινία του Κουροσάβα.

Μάλιστα σε περίπτωση που αυτή αργήσει (η παγκόσμια διακυβέρνηση) ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα κλωνοποίησης που θα γεμίσει όλες τις χώρες του κόσμου με Γιώργους Παπανδρέου. Έτσι, μελλοντικά (που ο καθένας από τους κλώνους θα έχει κάνει και ένα κόμμα εννοείται) ότι και να ψηφίζεις θα σε κυβερνάει ένας Γιώργος Παπανδρέου. Ένας άλλος θα είναι στην αντιπολίτευση να λέει όχι σε όλα και ένας τρίτος θα κλείνει τα λιμάνια για το δίκιο του εργάτη.

Ο κόσμος θα αλλάξει κυρίες και κύριοι και αν από αύριο βλέπεται παντού στο δρόμο Γιώργους Παπανδρέου να θυμάστε ένα πράγμα. Αυτό το διαβάσατε πρώτα εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: