Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Άνετοι διαρρήκτες: Μαγείρεψαν, έφαγαν ... κι έπαιξαν "Θανάση"!Επίδειξη θράσους έκαναν διαρρήκτες που χτύπησαν εξοχικές κατοικίες στην παραλιακή περιοχή της Ξάνθης.Η πρώτη φορά που χτύπησαν οι δράστες ήταν την περασμένη Παρασκευή (12-11-2010). Μπήκαν σε δύο σπίτια κι άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Σύμφωνα με την xanthipress.gr, οι δράστες δεν βρήκαν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Σε ένα από τα σπίτια όμως, βρήκαν τρόφιμα και... τράπουλα!

Έτσι, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι διαρρήκτες μαγείρεψαν, κάθισαν, έφαγαν και στη συνέχεια... έπαιξαν και το χαρτάκι τους! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τραπέζι βρέθηκαν πιάτια και τραπουλόχαρτα! Στην κουζίνα γινόταν ''το έλα να δεις'', αφού οι διαρρήκτες είχαν παρατήσει τηγάνια και κατσαρόλες!

Η υπόθεση όμως δεν σταματάει εδώ. Το βράδυ των εκλογών (14-11-2010), πιθανότατα οι ίδιοι δράστες επιστρέφουν. Μπαίνουν σε άλλο σπίτι και... μία από τα ίδια! Φαγητό και... χαρτιά!

Η αστυνομία προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη τους από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρήκε στα σπίτια. Για την ώρα πάντως οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι...


πηγη:www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: