Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Περί...αποτροπή...Χιλόπιτας !!!

Mας το "ταχυδρόμησε":
www.focus-on.gr


Για να πλησιάσεις την κοπέλα στο μπαρ δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Σας παρουσιάζουμε 10 βήματα για να την καμακώσεις και να μην φας χυλόπιτα…
Σταμάτα να φοβάσαι την απόρριψη
Ο φόβος της απόρριψης είναι ο χειρότερος εχθρός για έναν άντρα. Ξεπέρασε τον γιατί είναι παράλογος. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να ουρλιάξει και να τρέξει μακριά σου μόλις την πλησιάσεις, δεν θα σε δείξει στις φίλες της γελώντας.... ούτε θα μεταμορφωθεί σε τέρας κολάσεως και θα σε κατασπαράξει. Οι περισσότερες όταν τις πλησιάσεις θ’ ανταποκριθούν ουδέτερα ως και θετικά γιατί με την κίνηση σου αυτή εκφράζεις ενδιαφέρον κι αυτό τις κάνει να νιώθουν όμορφα. Είναι κολακευτικό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να δεις καμιά γυναίκα να σου απαντάει αναστατωμένη ή να σου απαντά προσβεβλημένη (εξαρτάται βέβαια από τον τρόπο που θα την πλησιάσεις.) Γι’ αυτό σταμάτα ν’ ανησυχείς για την απόρριψη και μην καις τις ευκαιρίες σου πριν καν προσπαθήσεις.
Μην ζητήσεις το τηλέφωνο της, ζήτα το email της!
Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που θα πάρεις το τηλέφωνο μιας κοπέλας το ραντεβού που θ’ ακολουθήσει είναι δεδομένο, αυτός είναι ο λόγος που της το ζήτησες άλλωστε, επειδή θέλεις να την ξαναδείς. Όμως οι περισσότερες γυναίκες είναι διστακτικές στο θέμα του τηλεφώνου. Η παραχώρηση του σηματοδοτεί την είσοδο σου στον κόσμο της και μπορεί να μην έχει πειστεί ακόμα ότι δεν είσαι ψυχασθενής. Γι’ αυτό κι εσύ κάνε την ανατροπή και ζήτα της το email της. Έχει αποδειχτεί ότι το παραχωρούν πολύ πιο εύκολα καθώς τους φαίνεται πολύ πιο αθώο και φέρνει στο πιο επαγγελματικό. Κι εκεί που θα σου σημειώνει το email της σ’ ένα χαρτάκι πες της να σου γράψει αν θέλει και το τηλέφωνο της, θα το σκεφτεί λιγότερο μ’ αυτό τον τρόπο.
Ζήτα την επαγγελματική της κάρτα
Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πέρα από την πεπατημένη χωρίς όμως να φας τα μούτρα σου τότε δοκίμασε να της ζητήσεις την επαγγελματική της κάρτα. Και τώρα θα μου πεις «μα δεν έχουν όλες επαγγελματική κάρτα» Το ξέρουμε. Γι’ αυτό κι αν σου πει πως δεν έχει τότε εσύ πρότεινε της να σου φτιάξει μια εκείνη την στιγμή γράφοντας σ’ ένα χαρτάκι όλα τα στοιχεία της. Το πιθανότερο είναι ότι θα το βρει αστείο και θα μπει στο παιχνίδι. Εάν θέλεις να την εντυπωσιάσεις τότε αγνόησε τα παραπάνω κι απλά βγάλε την δική σου κάρτα και δώστην της με τρόπο.
Δράσε γρήγορα
Τη στιγμή που θα την ακούσεις να σου λέει «οκ θα σου δώσω το email μου» πρέπει να είσαι έτοιμος ν’ αντιδράσεις κι όχι να κάθεσαι να την κοιτάς στα μάτια. Δώστης αμέσως ένα κομμάτι χαρτί και στυλό πριν να προλάβει ν’ αλλάξει γνώμη καθώς εσύ θα σαι χαμένος στις σκέψεις σου. Και μην ξεχάσεις να κάνεις και το κόλπο με το τηλέφωνο όπως είπαμε. Όταν θα ‘χει ξεκινήσει να γράφει πες της κάτι σε στυλ «μη ξεχάσεις να μου γράψεις και τ’ όνομα και το τηλέφωνο σου». Αφού έχει ήδη αποφασίσει να σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις μαζί της τότε το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσει να γράφει.
Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο
Κοίτα το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θα σου δώσουν το email τους χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Όμως σίγουρα μπορεί να συναντήσεις κάποιες αντιστάσεις. Μπορεί η κοπέλα που σταμπάρεις όλο το βράδυ και επιτέλους πλησίασες να γυρίσει και να σου πει ότι δεν συνηθίζει να δίνει το email της σ’ αγνώστους. Τότε εσύ θα πρέπει να έχεις έτοιμο ένα αστείο που θα την κάνει να ρίξει λίγο τις άμυνες κάτι … ή απλά να είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στην επόμενη κοπέλα.
Προσπάθησε με κάθε τρόπο να μη σε δει ως φίλο
Εάν όταν πλησιάζεις μια γυναίκα το παίζεις πολύ ντροπαλός κι αθώος τότε φλερτάρεις έντονα με το ενδεχόμενο να σε βάλει στον κατάλογο των πιθανών φίλων της και χάθηκε το παιχνίδι. Γι’ αυτό πλησίασε την δυναμικά και μ’ αυτοπεποίθηση χωρίς να επινοείς δικαιολογίες κάνοντας ξεκάθαρο ότι την πλησίασες επειδή σου αρέσει και θέλεις να βγεις ραντεβού κι όχι να παίξετε τις κουμπάρες. Το να προσποιηθείς ότι είσαι το καλό παιδί κι ότι θέλεις απλά να της πιάσεις κουβέντα το μόνο που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι να γυρίσεις για ακόμη ένα βράδυ μόνος σπίτι.
Κάνε εξάσκηση
Έχουμε μάθει ότι η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα. Γι’ αυτό φρόντισε να φτιάξεις μια γερή άμυνα κάνοντας εξάσκηση μέχρι να γίνει δεύτερη φύση σου. Μ’ άλλα λόγια μη περιμένεις μέχρι την κρίσιμη στιγμή για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις ιδέα πώς να χειριστείς την κατάσταση. Φτιάξε στο μυαλό σου όλη την φάση, σκέψου πως θα της ζητήσεις το τηλέφωνο/email της, πες το δυνατά και σκέψου τι θα σου απαντήσει. Γενικά φτιάξε όλο τον διάλογο στο μυαλό σου ξανά και ξανά έτσι ώστε να έχεις μια απάντηση για ό,τι κι αν αποκριθεί και να μην σε πιάσει απροετοίμαστο. Μετά από αρκετή εξάσκηση θα εκπλαγείς κι εσύ ο ίδιο με το πόσο ετοιμόλογος θα είσαι.
Προετοιμάσου κατάλληλα
Συνήθως τ’ αυτονόητα παραλείπονται αλλά ας το τονίσουμε καλού κακού. Πριν να βγεις για την αναζήτηση του άλλου σου μισού πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Προς θεού δεν είπαμε να μοιάζεις και με τον James Bond αλλά τουλάχιστον να είσαι καλοντυμένος και περιποιημένος. Μην βάλεις κάτι πολύ φανταχτερό ή πολύ μοντέρνο, ντύσου όπως ένας συνηθισμένος αλλά περιποιημένος άντρας. Και φυσικά μην ξεχάσεις τα σύνεργα του εγκλήματος, την επαγγελματική σου κάρτα, ένα στυλό, ένα κομματάκι χαρτί κι έφυγες.
Ένα βήμα τη φορά
Όταν ζητάς το τηλέφωνο/email μιας κοπέλας δεν χρειάζεται να προτρέχεις. Μείνε σ’ αυτό και περίμενε μέχρι το ραντεβού σας για τα περαιτέρω. Μην αρχίσεις να την ρωτάς για την προσωπική της ζωή ή να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις όπως ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου. Από την στιγμή που θα πάρεις το τηλέφωνο της δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλά αποχώρησε και συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για το ραντεβού σας!
Κάντην με ελαφρά πηδηματάκια
Είναι γνωστό ότι όσο περισσότερο μιλάς στη κοπέλα την οποία μόλις πλησίασες τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να ξεφουρνίσεις κάποια βλακεία. Όσο εσύ μιλάς αυτή σκέφτεται μια έξυπνη δικαιολογία για να σ’ απορρίψει, γι’ αυτό φρόντισε να μην της την δώσεις. Δεν χρειάζεται να μιλάτε για ώρες για να σου δώσει το email της οπότε μετά τα 2 λεπτά που θα χρειαστείς για να το πάρεις σταμάτα να μιλάς για να μειώσεις τις πιθανότητες απόρριψης. Έτσι μόλις πάρεις στα χέρια σου το πολυπόθητο χαρτάκι πες ότι πρέπει να γυρίσεις στους φίλους σου και αποχαιρέτησε την. Μ’ αυτό τον τρόπο θα της δείξεις ότι έχεις και ζωή.
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 10 συμβουλές για να την καμακώσεις και να μην φας ... χυλόπιτα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: