Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Έγκυος χωρίς να 'χει πάρει χαμπάρι!



Έσπασαν τα νερά και τότε το κατάλαβε

Μια αλλοπρόσαλλη εμπειρία είχε μια γυναίκα στη Βρετανία, καθώς γέννησε το δεύτερό της παιδί, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος! Ενώ έχει ήδη μια πεντάχρονη κόρη, άρα έχει εμπειρία από εγκυμοσύνη, αυτή τη φορά δεν κατάλαβε τίποτα, παρά μόνο όταν την έπιασαν οι πόνοι.

Η Jodie Kenna βρισκόταν στη δουλειά της, όταν ένιωσε κάποια αδιαθεσία. Οι πόνοι δυνάμωναν, οπότε πήρε άδεια να πάει σπίτι της και να ξεκουραστεί. Εκεί αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο και χωρίς να το καταλάβει γέννησε μόνη της στην μπανιέρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο το σύζυγό της, ο οποίος έμεινε έκπληκτος με τα νέα. Μετά το σοκ και οι δυο γονείς είναι ευτυχισμένοι με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Μάλιστα, έκαναν έκπληξη στη μητέρα της Kenna, η οποία χάρηκε που απέκτησε ακόμη ένα εγγόνι.

Τόσο το 3 κιλών και 300 γραμμαρίων νεογέννητο, όσο και η μητέρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ερώτηση: Ο.Κ. Δεν κατάλαβε ότι έμεινε έγκυος. Η κοιλιά τούρλα τους τελευταίους μήνες δεν την έβαλε σε σκέψεις; Για να μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες που αφορούν στις γυναίκες και κάνουν την εμφάνισή τους μία φορά το μήνα...

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: