Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Βροχερό το σκηνικό του καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια προβλέπονται για σήμερα Δευτέρα. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

Αττική

Προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες από τις βραδινές ώρες αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στην ανατολική Στερεά την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες ενώ στη Θεσσαλία πρόσκαιρες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Από τις βραδυνές ώρες αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τρίτη στις Κυκλάδες, την ανατολική Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και στη συνεχεία θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: