Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τσιγγάνος φαντάρος ο δολοφόνος του διευθυντή!

Ένας ιδιαίτερα «σκληρός» νεαρός τσιγγάνος που ίσως υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Ορεστιάδα, φαίνεται πως είναι ο αδίστακτος ληστής που σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Alpha Bank στο κέντρο της ακριτικής πόλης! Ωστόσο, η πραγματική του ταυτότητα δεν έχει διαλευκανθεί ακόμη, καθώς έχει δώσει οκτώ φορές διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας στους αξιωματικούς της Ασφάλειας!
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να..... εξακριβώσουν ποιος είναι από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, καθώς ο κακοποιός κρατάει σκληρή στάση και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε… Πάνω του βρέθηκαν μια χειροβομβίδα, δυο γεμιστήρες γεμάτες σφαίρες και το πιστόλι των 9 χιλιοστών με το οποίο πυροβόλησε τον άτυχο τραπεζικό, που εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Ο νεαρός ληστής παρακολουθούσε από νωρίς το πρωί την τράπεζα και, λίγο μετά τις 7:30, όταν είχε ολοκληρωθεί η τροφοδοσία χρημάτων της τράπεζας από χρηματαποστολή ιδιωτικής εταιρείας security, όρμησε στο εσωτερικό και με την απειλή ενός πιστολιού άρπαξε έναν από τους σάκους της τροφοδοσίας, με περίπου 200.000 ευρώ! Ο 55χρονος διευθυντής, που ήταν πατέρας δυο κοριτσιών τον καταδίωξε με αυτοθυσία και κατάφερε να τον πιάσει από το μπουφάν την ώρα που ανέβαινε σε μια μοτοσικλέτα.

Όμως, ο αδίστακτος κακοποιός γύρισε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές σχεδόν εξ επαφής, τραυματίζοντας τον άτυχο διευθυντή στην κοιλιά! Μετά από καταδίωξη, ο δολοφόνος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών χωρίς να προβάλει αντίσταση, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ορεστιάδας όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Όμως, στάθηκε αδύνατο να τον σώσουν οι γιατροί
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: