Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Οι ζεν πρεμιέ της κατσαρόλας


Η τηλεοπτική κουζίνα αποπνέει... ερωτισμό



Γκρουπ στο Facebook, δηλώσεις λατρείας στο Twitter, συνωστισμός στη σελίδα του «Μaster chef» στο site του Μega. Αιτία; Η γοητεία που ασκούν οι δύο εκ των σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος, στα γυναικεία πλήθη. Γοητεία που φυσικά εξαργυρώθηκε και στα εστιατόρια όπου εργάζονται οι προαναφερθέντες, καθώς παρατηρείται ραγδαία αύξηση της πελατείας.

Για να κλείσεις τραπέζι πλέον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις πολύ νωρίτερα, ενώ αν βρεθείς σε κάποιο από τα συγκεκριμένα εστιατόρια θα γίνεις μάρτυρας σε εικόνες που κάποτε εκτυλίσσονταν στα καμαρίνια - αλλά τώρα μεταφέρθηκαν στις κουζίνες των εστιατορίων: ουρές για αυτόγραφα ή έστω για εκδηλώσεις θαυμασμού ανδρών και γυναικών, τόσο στα πρόσωπα των σεφ όσο και στο μενού τους.

«Και τι δεν θα έδιναν κάποιες για να ήταν έστω μύγες στην ποδιά του Σκαρμούτσου» ανέφερε ανάρτηση στο Twitter πριν από μερικές ημέρες, ενώ στο Facebook υπάρχουν γκρουπ ακόμη και για κάποιους εμφανίσιμους παίκτες-μαγείρους, όπως ο Άρης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης.

Μάλλον οι εποχές που οι ηθοποιοί-πρωταγωνιστές ήταν και οι ζεν πρεμιέ που κυριαρχούσαν τόσο στα εξώφυλλα των περιοδικών όσο και στις καρδιές των τηλεθεατριών πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Πλέον, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Βήματος, η γυναίκα τηλεθεάτρια στρέφει το βλέμμα της στο αρσενικό που φοράει ποδιά, μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει ευφάνταστα. Η εικόνα του άνδρα που βίωνε στην κουζίνα την ταπείνωση ως συνέπεια της γυναικείας καπατσοσύνης έχει μεταλλαχθεί πλήρως: σήμερα η τηλεοπτική κουζίνα στην οποία πρωταγωνιστεί ο άνδρας αποπνέει... ερωτισμό.

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: