Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Με "πράσινο μπερέ" το Σ.Δ.Ο.Ε. Μόνο...μαστίγια δεν τους έδωσε!

Μας το "ταχυδρόμησε":
epirus-ellas.blogspot.com
Στο κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων, που φοροδιαφεύγουν θα προχωρά με συνοπτικές διαδικασίες το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Οι παραβάσεις και οι προβλεπόμενες ποινές. Δείτε τι προβλέπει η υπουργική απόφαση...

Στην αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων που έχουν βρεθεί να φοροδιαφεύγουν, θα προχωρήσει το αμέσως το προσεχές διάστημα το ΣΔΟΕ. Την απόφαση για "λουκέτο" στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις έλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο υλοποίησης και των διατάξεων του τελευταίου φορολογικού νόμου. θετικοί σε αυτή την πρακτική είναι και οι ελεγκτές της τρόικας, που θεωρούν ότι αποτελεί ένα από τα βασικά "όπλα" για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Όσοι συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν, θα έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να αντικρούσουν τα ευρήματα των ελεγκτών.............

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά θα κάνουν.....
Ετσι έπρεπε απο χρόνια να γίνεται....
Οπως γίνεται σε ολη τη Δυτική Ευρώπη που έζησα για χρόνια....
Κλέβεις το κράτος?
Πληρώνεις πρώτα το πρόστιμο και μετά αν θες πας στα δικαστήρια...αν αποδειχτεί ότι το κράτος έσφαλε σε αποζημιώνει....

KAPISTRI είπε...

Τι πρέπει να τους κάνει δηλα΄δή, για να καταλάβουμε κι εμείς; Να τους δώσει από ένα φτερό να ξεσκονίσουν τα φορολογικά βιβλία που δε λένε οι έλληνες επιχειρηματίες να τα ανοίξουν; Αν πλήρωνε ο καθένας το φόρο του, δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε και να ψάχνουμε τώρα άλλους "επιστάτες" να επιβλέπουν την αυτονόητη δουλειά μας!

Ανώνυμος είπε...

KAPISTRI ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ!