Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Προκλήσεις μειονοτικών για τις εκλογές στην Κομοτηνή

Εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου εντάσεις προκαλούν οι μειονοτικοί της Κομοτηνής.Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η ομιλία της υποψήφιας του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η οποία κάνει λόγο για διαχωρισμό σε τουρκικά και ελληνικά χωριά, καθώς επίσης και για..... "διακρίσεις" και "ανισότητα" εις βάρος των μειονοτικών.

"Την πρώτη δόση χρηματικής βοήθειας σας την έδωσαν. Τη δεύτερη όμως δεν την έδωσαν, γιατί σας ξέχασαν. Αυτούς λοιπόν που ζούνε στους ελληνικούς συνοικισμούς γιατί δεν τους ξέχασαν ; Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν για να τα πάρετε ! Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε πτώχευση. Πλέον δεν μπορεί να μας προσφέρει όφελος" τόνισε η επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού των Τούρκων "Πρώτο βήμα για την Ισότητα", ενώ έτοιμος είναι όπως όλα δείχνουν, ο μηχανισμός του Συλλόγου Αλληλεγγύης "Τούρκων" Δυτικής Θράκης BTTD στην Τουρκία, για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του παραρτήματος Προύσας, για μετακίνηση 8 χιλιάδων "ψήφων", σειρά είχε το παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού, οι υπεύθυνοι του οποίου άρχισαν τη συγκέντρωση των ψηφοφόρων.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: