Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Διέρρηξαν αυτοκίνητο για… τέσσερα αυγά!

Το «κυνήγι της τροφής» στο οποίο έχουν επιδοθεί Έλληνες και ξένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, μπορεί να προκαλεί ανησυχίες όσον αφορά την ραγδαία..... αύξηση της εγκληματικότητας και την δημιουργία κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες, έχει ωστόσο και τα ευτράπελά του.

Αυτό που συνέβη στο κέντρο της Πάτρας, δεν έχει προηγούμενο… Κάποιος «πεινασμένος» έφτασε στο σημείο να σπάσει το τζάμι ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, μόνο και μόνο για να κλέψει… τέσσερα αυγά που η ιδιοκτήτριά του είχε αφήσει μέσα! Μάλιστα, κατάφερε να πάρει μόνο… τρία, αφού το τέταρτο έσπασε και λέρωσε το σαλόνι του αυτοκινήτου!

Στο Ανήλιο του Μετσόβου, άλλοι άγνωστοι που διέρρηξαν μια αποθήκη είχαν στόχο το… μέλι που είχε αποθηκεύσει ο ιδιοκτήτης της! Και δεν φτάνει που έκλεψαν δώδεκα δοχεία με μέλι, πήραν μαζί τους και ένα μηχάνημα για την… συσκευασία του! Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 6.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα περίπτερο στην Ηγουμενίτσα, μπορεί να μην ήταν από τους «πεινασμένους», ήταν όμως… θεριακλήδες αφού δεν άρπαξαν τίποτε άλλο παρά 15 κούτες τσιγάρα!
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: