Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η μέλλουσα βασίλισσα κάνει μαθήματα αποφυγής... παπαράτσι!



Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των γαλαζοαίματων αλλά και γενικά των διάσημων; Μα φυσικά οι παπαράτσι. Έτσι και η Κείτ Μίντλεντον κάνει εντατικά μαθήματα για να τους αποφεύγει!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαµ είναι αποφασισµένος να προστατέψει τη µέλλουσα σύζυγό του ώστε να µην υποφέρει από τους παπαράτσι, όπως συνέβη στη µητέρα του, την Νταϊάνα. Στο µεταξύ, ένας βρετανός επίσκοπος ζήτησε χθες συγγνώµη επειδή σχολίασε στο twitter και το facebook πως ο γάµος του Ουίλιαµ και της ΚέιτΜίντλετον θα κρατήσει «γύρω στα επτά χρόνια»…

Η Κέιτ Μίντλετον, «η Σταχτοπούτα του Μπλάκµπερι», όπως την αποκάλεσε η ιταλική «Λα Στάµπα», θα είναι πολύ δύσκολο να προστατευθεί από τους παπαράτσι. «Είναι η µεγάλη είδηση», λέει ο Μαξ Κλίφορντ, ένας από τους γνωστότερους βρετανούς ατζέντηδες διασηµοτήτων, και αυτό σηµαίνει πως πρέπει να προσέχει κάθε βήµα της. «∆εν πρέπει να κάνει ρόλερ σκέιτινγκ µε σορτσάκι», προσθέτει αναφερόµενοςσε πολυδηµοσιευµένη φωτογραφία του 2008 που εικονίζει την Μίντλετον ασταθή πάνω σε πατίνια στη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης σε ντίσκο. «Πρέπει να τρώει, να αναπνέει, να πίνει και να κοιµάται σκεπτόµενη “τι είναι καλό για τη βασιλική οικογένεια, τι θα ήταν κακό για τη βασιλική οικογένεια;”».

Τουλάχιστον στο πρόσωπο του Ουίλιαµ έχει καλό οδηγό. Ο 28χρονος πρίγκιπας µεγάλωσε κάτω από τους προβολείς και αντεπεξήλθε καλά. Οµως κρύβει µια βαθιά δυσπιστία προς τα ΜΜΕ λόγω του κυνηγητού που υπέστη η µητέρα του απ’ αυτά. Αυτός είναι εν µέρει ο λόγος που περίµενε τόσο καιρό για να ζητήσει από τη Μίντλετον να τον παντρευτεί. Σε συνέντευξή του αυτή την εβδοµάδα, ο πρίγκιπας είπε πως «ήθελε να της δώσει µια ευκαιρία να δει τι συµβαίνει και να κάνει πίσω αν το θέλει πριν γίνουν όλα υπερβολικά».«Προσπαθώ να διδαχθώ από τα µαθήµατα του παρελθόντος», πρόσθεσε.

Στο µεταξύ,χθες ο βρετανός επίσκοπος Πιτ Μπρόντµπεντ του Γουίλσντεν, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, ζήτησε συγγνώµη από τον Ουίλιαµ, τη Μίντλετον και τον πρίγκιπα Κάρολο, αφού βρετανικές εφηµερίδες δηµοσίευσαν σχόλια που έκανε στο twitter και το facebook, όπου έγραψε πως ο βασιλικός γάµος θα κρατήσει «γύρω στα επτά χρόνια» και πως την ηµέρα του γάµου σχεδιάζει να πραγµατοποιήσει «ένα αντιµοναρχικό ταξίδι στη Γαλλία». «Αναγνωρίζω ότι ο τόνος µου και το περιεχόµενο αυτών που είπα ήταν βαθιά προσβλητικά και ζητώ ανεπιφύλακτα συγγνώµη για την πληγή που προκάλεσα», δήλωσε ο επίσκοπος.

Από την εφημερίδα “Τα Νέα”

πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: