Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

"Βροχη" οι σφαιρες για τα... φωτοβολταϊκα

"Βροχή" πέφτουν οι καταγγελίες για συμμορίες που δρουν με φόντο την πώληση...προστασίας για τα φωτοβολταϊκά συστήματα στην..... ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.
Οι μαρτυρίες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, με τους πολίτες, οι οποίοι έχουν δεχτεί τις απειλές, να βρίσκονται σε αδιέξοδο, αλλά να μην αποφασίζουν να μεταβούν στην Αστυνομία για να καταγγείλλουν το γεγονός. Οι συμμορίες εκβιάζουν λέγοντας ότι αν δεν τους πληρώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, τότε θα τους σπάσουν τις εγκαταστάσεις.
Η αρχή για την αντιμετώπιση του φαινομένου ίσως γίνει από τον 51χρονο που πυροβολήθηκε χθες αργά τη νύχτα στα πόδια από άγνωστο δράστη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ένα μαφιόζικο "χτύπημα" που έγινε για οικονομικές διαφορές. Κάποιες άλλες πληροφορίες λένε ότι ο 51χρονος ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, είχε διαφορές με κάποιον σχετικά με τις ΑΠΕ και την εγκατάσταση των συγκεκριμένων συστημάτων.
"Κλειδί" για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση είναι η κατάθεση του 51χρονου, η οποία θα ρίξει φως στα σκοτεινά σημεία που έχουν οι αστυνομικοί.
πηγη:www.creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: