Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μίλησε... διά των εμπόρων

Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές φέρεται να έχει εκφράσει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματός του, εν όψει των εκλογών της Κυριακής.Σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης που είχε με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), που.... τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, ο κ. Καραμανλής φέρεται να εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ ειχε υπερεκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, το οποίο -όπως φέρεται να είπε - θα ειναι πολύ καλό για τη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ, ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να ξεκαθάρισε πως το «βιβλίο» της ηγεσίας της ΝΔ έχει κλείσει για τον ίδιο και επισήμανε ότι στηρίζει τη νέα ηγεσία του κόμματος, έτσι ώστε σύντομα η ΝΔ να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.

Όσον αφορά στην οικονομία, ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα, άφησε δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση στην αποπληρωμή του χρέους, κάτι που, όπως φέρεται να είπε, δεν σημάνει χρεοκοπία.

Αναφερόμενος στη δική του διαχείριση στον τομέα της οικονομίας, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επισήμανε πως φρόντιζε να δανείζεται στην αρχή του χρόνου και να μην προβάλλει τις αδυναμίες της χώρας. Ο Κ. Καραμανλής φέρεται επίσης να σημείωσε πως τώρα προέχει να σωθεί η οικονομία και ότι «είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω αυτήν τη στιγμή». Τέλος, φέρεται να είπε πως, όταν μιλήσει, θα μιλήσει για όλους και για όλα.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: