Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Σκανδαλίδης αποκάλυψε το μυστικό

Mας το "ταχυδρόμησε":
e-parembasis.blogspot.com

Με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Real News», οΚώστας Σκανδαλίδης αποκαλύπτει εμμέσως τις πραγματικές στρατηγικές.... στοχεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, και διαχρονικός υποστηρικτής της ιδέας μιας «Μεγάλης Κεντροαριστεράς», διατύπωσε τον όρο περί «κυβερνώσας Αριστεράς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει σήμερα η Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης, το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να συναντηθεί και σε επίπεδο κυβερνητικής συνεργασίας και συμμαχίας, με δυνάμεις του χώρου της Αριστεράς.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης αναφέρεται ουσιαστικά στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, με την οποία διεξάγονται παρασκηνιακές ζυμώσεις για να βρεθούν κοινοί τόποι για ένα πλαίσιο μελλοντικής κυβερνητικής συνεργασίας, καθώς και με δυνάμεις από τον χώρο της οικολογίας, του ακτιβισμού και του εθελοντικού Κινήματος, που στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στήριξαν νικηφόρα την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα και του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», στην οδό της συνεργασίας με δυνάμεις της Αριστεράς προσανατολίζονται και στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν «κοινωνικά αναχώματα», για τις δύσκολες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει στο μέλλον η Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: