Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η Κάρλα Μπρούνι έγινε... καρτούν

Καρτούν έγινε η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι. Ο αμερικανικός εκδοτικός οίκος Bluewater Productions, ο οποίος ειδικεύεται στα κόμιξ, εμπνεύστηκε από τη μορφή της και κυκλοφόρησε βιβλίο με πρωταγωνίστρια την καρικατούρα της Κάρλα.«Η Κάρλα Μπρούνι έχει γίνει η πιο διάσημη κυρία της Γαλλίας μετά την.... Ιωσηφίνα, την πρώτη σύζυγο του Ναπολέοντα» δήλωσε ο υπεύθυνος της εκδοτικής εταιρείας για να δικαιολογήσει την απόφαση για το συγκεκριμένο καρτούν.
Η συγκεκριμένη έκδοση ανήκει στη σειρά «Female Forces» και απευθύνεται σε μικρούς αναγνώστες. Το βιβλίο έχει έκταση 32 σελίδων και σε αυτό αποκαλύπτονται με την μορφή των κλασικών εικονογραφημένων λεπτομέρειες για την ζωή της Μπρούνι, από τότε που ήταν μοντέλο μέχρι τον γάμο της με τον Νικολά Σαρκοζί.

Πάντως, η Μπρούνι δεν είναι η πρώτη προσωπικότητα που κάνει καρτούν ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος. Στο παρελθόν ο ίδιος εκδοτικός οίκος κυκλοφόρησε βιβλία σε προηγούμενες εκδόσεις της ίδιας σειράς, στα οποία έχει κάνει καρτούν τη Μάργκαρετ Θάτσερ, τη πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη Μισέλ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: