Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο: μεταμφιέστηκε σε γέρο για να πάρει πολιτικό άσυλο!

Μια απίστευτη ιστορία ανθρώπινης απόγνωσης έγινε γνωστή από τα μέσα του Καναδά.Νεαρός Κινέζος μεταμφιέστηκε αριστοτεχνικά σε ηλικιωμένο άνθρωπο για να μπορέσει να φύγει από τη χώρα και να ζητήσει πολιτικό άσυλο στον Καναδά.Το περιστατικό, το οποίο οι αρχές του Καναδά χαρακτήρισαν πρωτάκουστο, έλαβε χώρα σε πτήση της Air Canada από το Χονγκ Κονγκ με προορισμό.... το Βανκούβερ.

Όπως θα διαπιστώσατε και από τη φωτογραφία, ο νεαρός πέτυχε μεταμφίεση επιπέδου ταινίας Χόλυγουντ. Μόνο που τον πρόδωσαν η βιασύνη του και κάποιες μικρές λεπτομέρειες…

Το πλήρωμα είχε προσέξει ότι ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αξιοσημείωτα υγιές και νεαρό δέρμα στα χέρια ενώ κατάλαβε το «κόλπο» του πολυμήχανου Ασιάτη όταν πιστεύοντας ότι κανείς δε θα τον είχε παρατηρήσει ή θα τον θυμάται, μπήκε ηλικιωμένος στην τουαλέτα του αεροπλάνου και… βγήκε (χωρίς την αμφίεση) δεκάδες χρόνια νεώτερος!

Όπως έγινε γνωστό, ο Ασιάτης πιθανόν και να πετύχει το σκοπό του αφού θα παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου Μετανάστευσης της χώρας και θα εξηγήσει την περίπτωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: