Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες κυκλοφορίας και διπλώματα λόγω εκλογών

Για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφονται από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου τα διπλώματα οδήγησης, οι πινακίδες κυκλοφορίας και οι άδειες των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, αρκεί να έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές μέχρι και την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, δεν θα εκτελούνται.... οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ., για παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την Πέμπτη.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα επιστραφούν άδειες και διπλώματα που έχουν αφαιρεθεί για τις παραβάσεις σχετικά με οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη και κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων.
Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η εκτέλεση αποφάσεων που ήδη έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές θεωρείται αυτονόητη, ενώ στις περιπτώσεις που έχει επιβληθεί διοικητικό χρηματικό πρόστιμο, αυτό θα καταβάλλεται αρμοδίως πριν από την επιστροφή των αφαιρεθέντων στοιχείων
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: