Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Μύρισε» νέο Audi A6

Ο φωτογραφικός φακός του αυτοκινητικού παπαράτσι «συνέλαβε» τους οδηγούς της Audi να πραγματοποιούν τις πρώτες δοκιμές στο νέο Α6, που αναμένεται να πρωτοπαρουσιαστεί τον Μάρτιο στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, το νέο A6 θα διαθέτει νέα σχεδίαση ακολουθώντας τα χνάρια του e-tron και του πρωτότυπου Quattro.
Το νέο A6 θα έχει σαφώς πιο επιθετική όψη, σε σχέση με το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, ενώ αναμένεται

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...
να είναι λίγο μεγαλύτερο από το υπάρχον μοντέλο.

Κάτω από το καπό θα βρίσκονται τα γνώριμα μηχανικά σύνολα της Audi, αρχής γενομένης απο τον 2λιτρο TSi απόδοσης περίπου 220 ίππων, ενώ στην αρχική γκάμα θα βρίσκεται και ο 3λιτρος TSi απόδοσης περίπου 300PS.
Αργότερα θα υπάρξει και υβριδική έκδοση με σύστημα όμοιο του Α8. Αυτό βασίζεται σε βενζινοκινητήρα 2.0 TSI που αποδίδει 211 PS και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 45 ίππων. Η συνολική απόδοση ανέρχεται στους 245 PS και η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 6,0 lt/100 km.
Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο έντυπο και ηλεκτρονικό «Car+Speed»!



πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: