Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

8+1 τρόποι να της πεις πλαγίως ότι πάχυνε



Γκρίνια, νεύρα και κομμένο το σεξ για την επόμενη βδομάδα. Αυτά θ’ ακολουθήσουν αν τολμήσεις να της πεις ξεκάθαρα ότι πάχυνε. Το αντέχεις;


Είναι από τις λίγες στιγμές που δεν πρέπει να είσαι ειλικρινής απέναντι στην σύντροφό σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι αν της πεις ευθέως «Μωρό μου πάχυνες, δεν νομίζεις ότι πρέπει να αρχίσεις δίαιτα;» την έχεις βάψει. Ακόμα κι αν το παραδεχτεί και χάσει και κάνα κιλό, δεν θα στο συγχωρήσει ποτέ. Διάλεξε λοιπόν άλλο τρόπο για της το δείξεις.

Size small

Με ευκαιρία μια γιορτή-γενέθλια-επέτειο, αγόρασέ της ρούχα. Πάρε όμως ένα νούμερο μικρότερο. Θα μου πεις και τι θα καταφέρω; Θα πάει να το αλλάξει. Ναι, αλλά όχι χωρίς να γκρινιάξει πρώτα. Θ’ αρχίσει τα «Μα αυτό είναι πολύ μικρό, δεν ξέρεις τι νούμερο φοράω;» κτλ. Και τότε πετάς την ατάκα: «Μα το καλοκαίρι μωρό μου πάλι small σου πήρα». Θα παραδεχτεί ότι έχει πάρει βάρος και ας ελπίζουμε ότι θα κάνει κάτι γι’ αυτό.

Ώρα για γιόγκα

Αν την βλέπεις ότι δεν παίρνει πρωτοβουλία ν’ αρχίσει να γυμνάζεται, γράψε την εσύ σαν δώρο σε μαθήματα γιόγκα. Διάλεξε ένα είδος γιόγκα που ο οργανισμός κάνει πολλές καύσεις(power yoga, ashtanga yoga) και σύντομα θα δεις το σώμα της ν’ αλλάζει. Σαν δικαιολογία θα χρησιμοποιήσεις το άγχος της και θα πεις ότι το έκανες για να χαλαρώσει. Έτσι θα την απολαμβάνεις και ήρεμη και καλογυμνασμένη.

Γίνε το παράδειγμα

Κάνε ένα πείραμα χρησιμοποιώντας την αντίθετη ψυχολογία. Πες την ότι νομίζεις ότι η φυσική σου κατάσταση δεν είναι καλή και αποφάσισες ν’ αρχίσεις διατροφή και γυμναστική. Αυτό θα την κάνει ν’ ανοίξει τα μάτια της και να δει και τον εαυτό της. Ακόμα και αν καταλάβει γιατί το έκανες, θα εκτιμήσει τουλάχιστον την διακριτικότητά σου.

Μισή μερίδα

Όταν ετοιμάζεστε να φάτε τα δύο σας, πάρε πρωτοβουλία και σέρβιρε εσύ. Μείωσε όμως την μερίδα της, όχι αισθητά, μην κάνει μπαμ ότι της κόβεις το φαί. Σίγουρα θα ντραπεί να ζητήσει και δεύτερο πιάτο, άρα τον σκοπό σου τον πέτυχες. Αν δεις βέβαια ότι εσύ πεινάς κι άλλο, μην βάλεις μπροστά της. Ετοιμάσου για νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο.

Υγιεινή διατροφή

Και μιλάω για την δική σου. πάλι εσύ θα την κάνεις την θυσία. Όταν βγαίνετε έξω για φαγητό ή ακόμα και στο σπίτι, προσπάθησε να μαγειρεύεις ή να παραγγέλνεις πιο υγιεινά. Κι αν είστε από τα ζευγάρια που τους αρέσουν να μένουν σπίτι, προσπάθησε να εξαφανίσεις οτιδήποτε παχυντικό από τα ντουλάπια. Αν την επόμενη φορά που ζητήσεις πατατάκια δεν έχει, θα το πιάσει το νόημα σιγά-σιγά.

Τα χερούλια του έρωτα

Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις πια είναι; Τα γνωστά παχάκια γύρω από την μέση της. Εκεί που παίζετε, πιάσε την από εκεί. Όλες η γυναίκες έχουν την τάση να ρουφιούνται όταν κάποιος αγγίζει ένα μέρος του σώματός του που είναι πιο παχύ. Μην ρωτά γιατί. Είναι σαν αντανακλαστικό. Μόλις ρουφηχτεί θα καταλάβει αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά με το σώμα της.

Το μαύρο φόρεμα;

Ετοίμασε μια ρομαντική βραδιά για τους δυο σας που να απαιτεί επίσημο ένδυμα. Όταν έρθει η ώρα που θα ετοιμάζεστε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ρωτήσει τι να φορέσει. Ζήτησέ της να φορέσει ένα φόρεμα που έχει καιρό να το φορέσει. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα της κάνει. Αναγκαστικά θα παραδεχτεί ότι έχει μερικά παραπάνω κιλάκια από την τελευταία φορά που το φόρεσε.

Το πριν και το μετά

Έχεις δει όσους κάνουν μια αλλαγή στο σώμα του που έχουν φωτογραφίες από το πριν και το μετά; Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Αποκλείεται να μην έχεις καμία φωτογραφία σας από τότε που ήταν πιο αδύνατη. Άσε λοιπόν στο σπίτι, εδώ κι εκεί, φωτογραφίες της από τότε κι από τώρα. Όσο κι αν δεν θέλει, την διαφορά θα την δει.

Ώρα για μπικίνι

Το μπικίνι είναι μια λέξη που τρομοκρατεί όλες τις γυναίκες. Όταν έρθει η ώρα να το φορέσουν αρχίζουν ν’ αναρωτιούνται για το σώμα τους. Κανόνισε λοιπόν ένα μπάνιο, ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, ένα διήμερο σε σπα, και δώσε της την αφορμή να φορέσει το μπικίνι της. Σίγουρα θα κάνει κάτι για να δείχνει ακόμη καλύτερη.

πηγη:www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: