Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τα 33 η πιο δύσκολη ηλικία!

Είσαι 33 ετών; Τότε πιθανότατα να μην προλαβαίνεις ούτε καν να διαβάσεις αυτό το κείμενο! Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Hotmail η ηλικία των τριάντα τριών είναι η πιο δύσκολη περίοδος καθώς σε αυτή την ηλικία, άνδρες και γυναίκες, προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ καριέρας, οικογένειας και κοινωνικής ζωής.Είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν να κάνουν..... κατά τη διάρκεια της ημέρας (πολλές φορές και της νύχτας) που κατά μέσο όρο καταφέρνουν να κοιμηθούν περίπου μόνο 5 ώρες το βράδυ.

Σχεδόν τα δυο τρίτα των τριαντατριάχρονων περνάνε περισσότερες από 38 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο, ενώ το 56% συνήθως παίρνουν δουλειά και για το σπίτι. Περίπου το 60% είναι αυτοί που αναγκάζονται να κλείσουν πάνω από μία δουλειά ή συναντήσεις την ίδια μέρα με την ελπίδα να τα προλάβουν όλα.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, από τη στιγμή που κάποιος φτάσει στην ηλικία των 33 και διαθέτει ήδη οικογένεια, ο χρόνος που έχει για να αφιερώσει στον εαυτό του και μόνο, είναι μονάχα μια ώρα την ημέρα! Βέβαια, σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι γυναίκες εμφανίζονται να είναι περισσότερο πολυάσχολες από τους συνομήλικους τους άνδρες.

Τα καλά νέα έρχονται στην ηλικία των 55, όπου καταφέρνεις επιτέλους να χαλαρώσεις, καθώς η καριέρα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ τα παιδιά είναι πλέον σε κατάλληλη ηλικία ώστε να αντιμετωπίζουν από μόνα τους τα προβλήματά τους.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: