Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιέρα την για το νέο κύκλο «X-Factor» στον ΑΝΤ1.


Το φαινόμενο «X-Factor» επιστρέφει για τρίτη σεζόν σημερα και συνεχίζει τη μεγάλη του αναζήτηση, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Το talent show που κατέκτησε την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης χάρισε πέρυσι ανεπανάληπτες στιγμές.... Παράλληλα, έκανε το όνειρο πραγματικότητα για 8 νέους καλλιτέχνες: ο Σταύρος, η Ήβη, οι Pale Faces, η Ελένη, ο Νικηφόρος, οι 48 Ώρες, η Πωλίνα και η Ελευθερία ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη δισκογραφία κι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους μεγάλα hits, συνεργασίες με διάσημους τραγουδιστές και πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα!

Φέτος το «X-Factor» ψάχνει τους καλύτερους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και τη Νέα Υόρκη… Περισσότερα από 15.000 ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια της Αμερικής διεκδίκησαν μια θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της παγκόσμιας τηλεόρασης. Ο Γιώργος Λεβέντης, o Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης , οι έμπειροι κριτές του X FACTOR, έφτασαν μέχρι τη Νέα Υόρκη, για να επιλέξουν τους καλλιτέχνες που έχουν το «πακέτο».

Δίπλα στους υποψηφίους βρίσκονταν ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη, για να τους μιλήσουν, να τους εμψυχώσουν και να μας τους παρουσιάσουν! Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία των Auditions θα προβληθούν συγκεντρωμένα σε 8 εκπομπές.

Οι 80 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν (20 από κάθε κατηγορία), θα λάβουν μέρος στο X-Factor Boot Camp. Από εκεί θα πάρουν την «πρόκριση» 8 υποψήφιοι από κάθε κατηγορία. Στη συνέχεια, οι κριτές θα μάθουν ποια κατηγορία αναλαμβάνει να ‘μανατζάρει’ ο καθένας και θα επιλέξουν από τους 8 υποψηφίους τους 4 που θα αποτελούν την ομάδα τους (The X-Factor Judges House). Από εκεί και πέρα ξεκινούν τα LIVE του «X-Factor», πάντα με παρουσιαστή τον No 1 Έλληνα pop star, Σάκη Ρουβά.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: