Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η Rihanna για τον ξυλοδαρμό της

Το «καμπανάκι» που την ξύπνησε από το λήθαργο, έτσι χαρακτηρίζει η Rihanna την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην αγαπημένο της, Chris Brown. Μπορεί να έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε και η ίδια να συνεχίζει την ζωή της στο πλευρό του νέου συντρόφου της Matt Kemp, όσα όμως συνέβησαν τότε έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό της. Για πρώτη φορά η Rihanna αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για όσα πέρασε…
Θεός έχει έναν ....τρελό τρόπο να δουλεύει και μερικές φορές όταν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, σκέφτεσαι 'τι έκανα για να αξίζω κάτι τέτοιο; Γιατί μου γυρίζει μπούμερανγκ;', εξηγεί η 22χρονη τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire και συνεχίζει:

"Ήμουν χαμένη και συγχυσμένη. Σιχαίνομαι να μιλάω γι' αυτό, αλλά ήταν κάτι τόσο τρελό και αισθανόμουν πως δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είναι τρομακτικό, γιατί τίποτε από ό, τι λες ή κάνεις δεν νιώθεις ότι είναι δικό σου", αποκαλύπτει η Rihanna. "Απλά χάνεις επαφή με ό, τι αγαπάς και ό, τι κάνεις στην καθημερινότητά σου. Αισθανόμουν σαν ένα άδειο δοχείο", συμπληρώνει.

Τι έχει να πει όμως η τραγουδίστρια για την κριτική που δέχθηκε όταν μετά την επίθεση του φίλου της, τα ξαναβρήκε μαζί του; Η ίδια αποκαλύπτει πως κατάλαβε ότι έπρεπε να δώσει τέλος στην τρίχρονη σχέση της: "Θυμάμαι απλά πως ξύπνησα μια μέρα και ήξερα πως το είχα ξεπεράσει. Χρειαζόμουν αυτό το καμπανάκι στη ζωή μου. Χρειαζόμουν να αλλάξω σελίδα και αυτό μου έδωσε ο Θεός", λέει χαρακτηριστικά.

"Όλα αυτά τα απαίσια πράγματα που λένε για σένα σε αποδυναμώνουν. Αλλά μόλις σταθείς στα πόδια σου -αν καταφέρεις ποτέ να σταθείς στα πόδια σου- αυτό είναι το απόλυτο κατόρθωμα", καταλήγει η τραγουδίστρια για όσα συνέβησαν εκείνο το διάστημα.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: