Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τα δίνουν όλα στη McLaren!


Η Βρετανική ομάδα έχει ανεβάσει ρυθμούς και όλα της τα μέλη στο εργοστάσιο και την πίστα είναι αποφασισμένα να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να υποσκελίσουν τις Red Bull και McLaren στη μάχη του τίτλου....

Η ομάδα έχει μαζέψει μόλις 80 βαθμούς στους τελευταίους 5 αγώνες σε αντίθεση με την Red Bull που έχει πάρει 136 και τη Ferrari που έχει μαζέψει 153 βαθμούς.
Ως αποτέλεσμα οι Χάμιλτον και Μπάτον έχουν πέσει στην 3η και 5η θέση της βαθμολογίας των οδηγών.

Στη McLaren έχουν προγραμματίσει μια αεροδυναμική αναβάθμιση ειδικά για την πίστα της Σουζούκα ενώ όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζερ της ομάδας Τζόναθαν Νηλ είναι πλέον αποφασισμένοι να ρισκάρουν: «Θα ρίξουμε στη μάχη ότι έχουμε, μέχρι και το νεροχύτη της κουζίνας μας που λέει ο λόγος. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε σε μια πίστα με χαρακτηριστικά παρόμοια με τη Σουζούκα υστερούσαμε 1.7 sec από το ρυθμό του πρωτοπόρου. Στον τελευταίο αγώνα στη Σιγκαπούρη ο ρυθμός μας ήταν καλός. Μεθαύριο Παρασκευή στη Σουζούκα θα κάνουμε δοκιμές με το νέο αεροδυναμικό πακέτο. Μετά θα αξιολογήσουμε τι θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα» κατέληξε ο Βρετανός.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: