Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Παντρεύτηκε τον... εαυτό της

Φόρεσε το νυφικό της, πόζαρε στον φωτογράφο. Προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Έκανε τον γάμο των ονείρων της; Ίσως. Με τη μικρή διαφορά ότι έλειπε ο... γαμπρός.
Ο λόγος για την Τσεν Γουέι-γι, 30 ετών, από την Ταϊπέι. Υπάλληλος γραφείου στο επάγγελμα και απογοητευμένη από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και υπό την κοινωνική πίεση, αποφάσισε να δώσει τον επόμενο μήνα μία γαμήλια δεξίωση προς τιμήν του... εαυτού της.

«Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;», λέει η Τσεν. Και προσθέτει: «Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης».

Ο γάμος της με τον... εαυτό της θα στοιχίσει 5.675 δολάρια. Ήδη διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια. Και φυσικά, θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος για την Τσεν, η οποία θα πάει ταξίδι... μόνη της, στην Αυστραλία...
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: