Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Παπαρήγα: «Τους ενοχλεί ότι δεν μπορούν να βάλουν στο χέρι το ΚΚΕ»


«Η συμμαχία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΣΥΝ εναντίον του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι απόδειξη για ένα πράγμα, ότι μεταξύ τους μπορούν να τα βρουν», δήλωσε από την Ικαρία η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά την διάρκεια της περιοδείας της.....

«Αυτό που τους ενοχλεί είναι η εναλλακτική πρόταση του ΚΚΕ και ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι» συνέχισε η κ. Παπαρήγα για να συμπληρώσει: «Νομίζουμε ότι αυτό πρέπει να το πάρουν πάρα πολύ σοβαρά υπόψη όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ανήκουν σε εργατικά, λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα τί ψήφιζαν μέχρι τώρα».

Νωρίτερα μιλώντας σε συγκέντρωση γυναικών, η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει στην Ικαρία και αυτό που γίνεται με τα ψηφοδέλτια. «Αλλού η ΝΔ έχει 2-3 ψηφοδέλτια, αλλού το ΠΑΣΟΚ 2-3 ψηφοδέλτια και είναι φανερό ότι όλοι μαζί κάνουν προσπάθειες με κύριο στόχο να αλλάξει χώρο και χρώμα η αυτοδιοίκηση στην Ικαρία».

«Εάν το κίνημα είναι ισχυρό εκεί, όλοι οι άλλοι ενώνονται και φαίνεται ότι η πολιτική του ΚΚΕ είναι ο αντίπαλος» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Κυρίως σε περίοδο κρίσης και μνημονίου». Πιστεύουμε ότι θα μετρήσουν τα αποτελέσματα για τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση. Τα μέτρα της κοινωνικής ασφάλισης, είπε η κα Παπαρήγα, έχουν ισχύ ως το 2060.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: