Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Οικογενειακοί λόγοι πίσω από την απόπειρα της φοιτήτριας

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 21χρονη φοιτήτρια που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου πίνοντας υδροχλωρικό οξύ από ένα μπουκάλι απολυμαντικού υγρού. Οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά της ήταν οικογενειακοί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η συγκάτοικος της κι έτσι οι οικείοι της κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση.
Η άτυχη φοιτήτρια νοσηλεύεται σε.... κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει υποστεί εκτεταμένα εσωτερικά εγκαύματα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοτομή. Μάλιστα, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του οποίου παραμένει.

Η 21χρονη σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν η φοιτήτρια με την οποία συγκατοικούσε επέστρεψε στο σπίτι επιστρέφοντας από διασκέδαση και την βρήκε να ψυχορραγεί. Η συγκάτοικος εξήγησε στους αστυνομικούς την οικογενειακή κατάσταση της φίλης της και απέδωσε σ’ αυτήν την απόπειρά της να βάλει τέλος στην ζωή της.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: