Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ώρα για ντέρμπι....

Νίκος Νιόπλιας και Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα -εκτός των γνωστών- και ανακοίνωσαν τις αποστολές για το σαββατιάτικο ντέρμπι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, η προπόνηση της Παρασκευής, η τελευταία πριν το ματς, κύλησε δίχως δυσάρεστα. Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε.... την αποστολή για το ΟΑΚΑ στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Σωτήρης Νίνης και Σεμπάστιαν Λέτο και ο Ντάριο Φερνάντες, αφού προτιμήθηκε ο Ορέστης Καρνέζης
Από κει και πέρα, ο Νικόλας Πατέρας δεν πήρε στην Παιανία να μιλήσει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, αφού θεωρεί πως η επισκεψή του την περασμένη Τρίτη και τα όσα είπε ήταν αρκετά για να καταλάβουν άπαντες πως η κατάκτηση της νίκης κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο κρίνεται επιτακτική.

Αντίθετα, στην Παιανία πήγαν εκπρόσωποι των οργανωμένων, οι οποίοι ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν πάθος και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό ώστε να μη χαθεί από τόσο νωρίς ο στόχος του πρωταθλήματος. Σε κάποιο τραπέζι επίσης υπήρχαν και πρωτοσέλιδα εφημερίδων που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό με υποτιμητικά, για τον Παναθηναϊκό, σχόλιο. Ο λόγος προφανής.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: