Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ: "Η Τρίτη Ηλικία είναι ο ακούραστος συμπαραστάτης μας στον καθημερινό αγώνα μας για επιβίωση".



Η γενιά που σήμερα αποτελεί την Τρίτη Ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, οι γιαγιάδες, οι παππούδες μας, πρόσωπα αγαπημένα από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον......
Η ευθύνη μας απέναντι στην πολυσήμαντη προσφορά τους είναι μεγάλη. Για αυτό οφείλουμε όλοι μας να τους αγκαλιάσουμε με ζεστασιά και αγάπη αποδεικνύοντας ότι αναγνωρίζουμε την πολυετή και πολυσήμαντη παρουσία τους. Σε μία περίοδο που οι ηλικιωμένοι διακατέχονται από πλήρη απογοήτευση προς την Πολιτεία μετά την μείωση των συντάξεων τους, οφείλουμε να τους αποδείξουμε ότι δεν αδιαφορούμε για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Χρέος μας είναι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους εξασφαλίσουμε αξιοπρεπή διαβίωση, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες υγείας και φροντίδας, προστατεύοντας τον θεσμό των ΚΑΠΗ και αγκαλιάζοντας τους με ειλικρινές ενδιαφέρον.


Η Τρίτη Ηλικία είναι ο ακούραστος συμπαραστάτης μας στον καθημερινό αγώνα μας για επιβίωση, είναι το απάγκιο μας στις δύσκολες στιγμές που γονατίζει η λογική και χάνεται η πίστη στον εαυτό μας, είναι οι άδολοι καθοδηγητές μας στις επιλογές που κάνουμε, είναι ο καθρέφτης του μέλλοντος μας.

Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και τους καταθέτουμε το σεβασμό μας.
Το βέβαιο είναι πως πάντα θα είμαστε δίπλα τους.
Ανθρώπινα, αληθινά και με αγάπη.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ






ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο Σταύρος Λιλόγλου , είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και δημοσιογράφος της "ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ", έχει διατελέσει προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στο τμήμα μπάσκετ, Άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης του Παν/μιου Αθηνώνκαι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον συνδυασμό "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ", του Λουκά Τζανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: