Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κυνηγός πυροβόλησε θήραμα, αλλά ήταν άνθρωπος


Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη κοντά στην Πέλλα, με δράστη και θύμα δύο φίλους κυνηγούς… Λίγο η κούραση από το πολύωρο καρτέρι για θηράματα, λίγο τα πυκνά φυλλώματα μέσα στο δάσος, λίγο η λεγόμενη «κακιά στιγμή» και, πολύ περισσότερο, η απροσεξία ήταν αρκετά για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής σε μια δασώδη έκταση στην περιοχή Φλαμουριά της Πέλλας, όπου είχαν πάει μαζί για κυνήγι οι δύο φίλοι. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς που είναι 55 χρόνων, διέκρινε μια κίνηση μέσα στα φυλλώματα και πίστεψε πως είχε εντοπίσει το θήραμα που αναζητούσαν. Σήκωσε το όπλο, σημάδεψε, πυροβόλησε και… χτύπησε τον φίλο του!

Ο θάνατος του άτυχου κυνηγού ήταν ακαριαίος… Μόλις ο ακούσιος δράστης συνειδητοποίησε τι έκανε, υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό. Είχε, όμως, το κουράγιο να καλέσει ο ίδιος από το κινητό του την Αστυνομία και να παραδοθεί. Το όπλο του κατασχέθηκε και ο κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: