Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της γειτονιάς σας


Μας το "ταχυδρομησε":arismania.com

Ξαφνικά η κουρτίνα που σκέπαζε το σαθρό οικοδόμημα της γειτονιάς μας τραβήχτηκε απο κάποιο θεϊκό χέρι και αποκαλύφθηκε η βρωμιά και η ασχήμια του. Ξεσκεπάστηκε μονομιάς ο οχετός του πέρα μαχαλά και είδε όλος ο κόσμος το λόγο που μυρίζει τόσο άσχημα εκεί. Ένα μικρό ηλεκτροσόκ απο τον ΗΛΕΚΤΡΟΧΑΒΙΤΟ ήταν αρκετό για να ακούσουν οι κουφοί και να δούνε οι τυφλοί. Ένα τόσο δα γκολάκι έκανε τόσα θαύματα σε μια στιγμή.

Σε μια αναλαμπή ορισμένων κακομαθημένων παιδιών ανακαλύψαμε ότι θέλουν να έρθουν στο γήπεδο μας για να στηρίξουν την ομάδα τους. Η διοίκηση τους όμως τους το απαγορεύει με δ ιάφορα τεχνάσματα. Τα πουλάκια τώρα κελάηδησαν και ομολόγησαν ότι βλέπουν κανονικά απο τη θύρα φιλοξενουμένων του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Κανένα πρόβλημα όρασης και κανένα ουσιαστικό ποσοτικό πρόβλημα με το ποιός θα παρευρεθεί στη γιορτή μας. Τόσο καιρό δε μιλούσε κανένας, πριν το γκολ του Χαβίτο δηλαδή δε καιγόσασταν να ρθείτε? Τώρα σας έπιασε ο καημός? Τόση ήταν πια η κάψα σας για την ομάδα σας που τόσα χρόνια επικρατούσε η “ομερτά” που σας επέβαλλε η διοίκηση πρωτοδικείου σας?

Μιας και αναφέρθηκε η διοίκηση πρωτοδικείου, την Κυριακή ανακαλύψατε ότι υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας σας είναι πρώην αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του ΘΕΟΥ? Τώρα μυριστήκατε το αλισβερίσι της πάρτης σας με το σύστημα της εξουσίας? Πριν την ντορπιαστική Κυριακή, όπως λέτε, δε σας πείραζε που υπεύθυνος για σας ήταν πρώην ένστολος υπάλληλος του κράτους? Τώρα σας έπιασε ο πόνος και γι αυτό? Τώρα ξυπνήσατε? Τι σας ταϊζε η διοίκηση πρωτοδικείου σας και δε παίρνατε χαμπάρι?

Δεν είχατε το σθένος να ρωτήσετε όμως αν όλοι αυτοί οι συνεργάτες σας έχουν καμία σχέση με τις συλλήψεις δικών σας? Θυμηθήκατε να ρωτήσετε για τα πάνε έλα του πρόεδρα σας αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα. Γιατί δε ρωτάτε να μιλήσει για τη Σουρωτή και για τις συλλήψεις που έγιναν ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ. Η προπαγάνδα που βγήκε όμως απο τους καλοπληρωμένους δημοσιογραφίσκους της ομάδας σας προσπάθησε να υποδείξει ως ρουφιάνο το ΛΑΟ του ΑΡΗ. Εκεί δε μετράει η προπαγάνδα των φημοσιογράφων σας. Πάντα επιλεκτικά και όπου σας συμφέρει βλέπετε τις αλήθειες. Τρομάρα σας.

Οπαδοί δε θα γίνετε ποτέ. Δε θα νιώσετε ποτέ πως είναι να είσαι οπαδός και να γουστάρεις πραγματικά για την ομάδα σου. Η ομάδα σας έπαιζε με μια ασήμαντη ομάδα, κατά τα λεγώμενα των δημοσιογραφίσκων σας, και εσείς οι οπαδάρες δε σταματήσατε να βρίζετε τον ΑΡΗ και να βγάζετε το κόμπλεξ σας. Δεν ακούστηκε ούτε μια φορά το όνομα της ομάδας σας στο γήπεδο σας. Φυσικά δεν έγιναν επεισόδια έξω απο το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα. Τα δακρυγόνα έπεσαν μόνο και μόνο για να δ ικαιολογήσουν τα κλάματα αυτουνού που παριστάνει τον προπονητή σας.

Το όνειρο τελείωσε δυστυχώς για σας νωρίς, φουστανελοφόροι Μακεδονομάχοι μας. Ο μικρόσωμος Ισπανός σας ανάγκασε να καταπιείτε τη μεγάλη γλώσσα σας και να ισιώσετε το στόμα σας για αρκετό διάστημα απο δω και πέρα. Όσο και αν προσπάθησε το συνδρομητικό κανάλι να κρύψει τις ασχήμιες σας, καταφέρατε μόνοι σας να δείξετε το ποιόν σας. Τεχνηέντως η κάμερα στρεφόταν οπουδήποτε αλλού εκτός απο τον πυρσό που έσκασε στα πόδια του Σηφάκη και τα αντικείμενα που εκσφενδονίζονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Αυτή είναι η αλήθεια σας. Ψέυτικα μεγάλα και παχιά λόγια.

Προς το παρόν σας κάνουμε γνωστό ποιός είναι ο Εφιάλτης της γειτονιάς……Ξέρετε εσείς……Όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε…..Ακόμη πονάει……

ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ – ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ – ΠΟΛΑΤΙΑΝ – ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ

Μη ξεχνάτε να λέτε ευχαριστώ στους χορηγούς του αήττητου της έδρας σας κορίτσια…….

Τα λέμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια: