Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Έκλεψαν ολόκληρο τρακτέρ με φορτηγό!

Οργιάζουν οι διαρρήκτες στην Ηλεία, όπου είναι προφανές ότι η Αστυνομία είναι… απούσα και έχουν φτάσει στο σημείο να κλέβουν ακόμη και ογκώδη αντικείμενα χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί!
Τελευταίο κρούσμα ήταν η κλοπή ενός ολόκληρου… τρακτέρ αξίας 15.000 ευρώ, το οποίο έκλεψαν άγνωστοι από μια αποθήκη την οποία παραβίασαν στην Νέα Μανωλάδα! Από το ίχνη που βρέθηκαν, φαίνεται ότι οι δράστες φόρτωσαν το βαρύ και ογκώδες όχημα σε φορτηγό, με το οποίο εξαφανίστηκαν αφού πήραν μαζί τους όσα.... γεωργικά φάρμακα και νάιλον για τις καλλιέργειες βρήκαν μέσα στην αποθήκη, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κινήσουν το τρακτέρ με το πετρέλαιο που έκλεψαν λίγες ώρες νωρίτερα από τα ντεπόζιτα φορτηγών του δήμου Ωλένης, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε παρκινγκ του δήμου! Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος στην Αστυνομία, το προσωπικό του δήμου τον ενημέρωσε ότι βρήκε άδεια τα ρεζερβουάρ των φορτηγών, τα οποία περιείχαν συνολικά 500 λίτρα πετρελαίου αξίας περίπου 750 ευρώ!
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: