Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εγκαταλείπει την Ελλάδα ο Σάκης Μπουλάς




Τα μπογαλάκια του και... στο Βερολίνο ο Σάκης Μπουλάς, που αφήνει οριστικά την Ελλάδα! «Το θεωρώ πολύ άδικο που ο κόσμος περνάει δύσκολα», δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός και προσθέτει ότι πήρε την απόφαση να φύγει γιατί τον έχουν κουράσει τα πάντα στη χώρα μας!



«Με έχουν κουράσει τα πάντα. Το σύστημα, οι άνθρωποι, η κακή διοίκηση», λέει στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Σάκης Μπουλάς και αποκαλύπτει πως ήδη έχει αναθέσει σε μεσίτη να του βρει σπίτι στο Βερολίνο. Ο ηθοποιός εκφράζει την δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και προσθέτει: «με στεναχωρεί πάρα πολύ και με απασχολεί ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Το θεωρώ πολύ άδικο».



Με το ιδιαίτερο χιούμορ του μιλάει για τα πάθη του, ενώ παραδέχεται πως περισσότερο από όλα φοβάται τις γυναίκες! «Με εξαίρεση τις γυναίκες, κατά καιρούς είχα κόψει τα άλλα. Έκοψα το τσιγάρο για 4 χρόνια, αν και τώρα είμαι μανιώδης πουράκιας, όπως και την πολλή... μάσα. Πήγαινα σε ένα διατροφολόγο και αδυνάτισα πολύ. Τώρα μπορώ να πω ότι προσέχω κάπως. Πρέπει να χάσω 15 κιλά και όχι 40, που ήθελα παλιά», εξομολογείται ο ηθοποιός, που παλιότερα είχε αποκαλύψει και το πάθος του για το αλκοόλ.



Και μπορεί τις γυναίκες να μην τις έχει κόψει, ωστόσο, κόβει κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο να παντρευτεί για τρίτη φορά: «δεν κάνω για παντρεμένος αλλά για εργένης. Ο γάμος δεν μου πάει. Δεν είμαι καλός σύζυγος, είμαι όμως καλός σύντροφος».
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: