Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τρο-μα-κτική μαϊμού... είσαι τουλάχιστον αρσενική;


To "διαβασαμε":
enimerwsi.com

Ο Μάνος Κακλαμάνος, ένας από τους λίγους "μάχιμους" δημοσιογράφους και στενός φίλος και συνεργάτης του δολοφονημένου Σωκράτη περνά στην αντεπίθεση.

Τρο-μα-κτική μαϊμού -που κάνεις ότι δεν άκουσες και δεν ξέρεις- σου το ξαναλέω ξεκάθαρα... Αυτό το κακό με σένα θα σταματήσει.

Αυτή η θρασύτητά σου και ο καιροσκοπισμός σου μ' έχουν εκνευρίσει τόσο πολύ που αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί σου.

θέλω να καταλάβεις κάτι. Δεν με νοιάζει ποιός είσαι, αν και βουίζει όλη η πιάτσα. Δεν βάζω στόχο της έρευνάς μου να αποκαλύψω ποιός είσαι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο (μην με προκαλέσεις) και δεύτερον γιατί η ταυτότητά σου είναι το μόνο που δεν με απασχολεί.

Η απίστευτη νοοτροπία σου είναι που μ' εξοργίζει... που όταν έμαθες ότι ο Γκιόλιας δολοφονήθηκε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήταν...
"τώρα είναι η ευκαιρία να βγάλω λεφτά".

Βρε ξεφτιλισμένε τρομακτικέ (που μάλλον τρομάζεις από τη σκιά σου και μόνο) ποιός σου είπε ότι μπορείς να δηλώνεις συνεχιστής της ιδέας του Γκιόλια και να έχεις γεμίσει το μαϊμουδιάρικο blog σου με τόσες διαφημίσεις... που δεν μπορείς καλά καλά να καταλάβεις αν είσαι blog ή media shop ;

Βρε ξεφτιλισμένε τρομακτικέ, αν ήθελες να είσαι σωστός απέναντι στους αναγνώστες σου, θα ξεκαθάριζες από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχεις καμία σχέση με τον Γκιόλια και δεν θα άφηνες ψιλο - φλου το αν είστε ή δεν είστε οι τρωκτικοί. Αν θυμάσαι καλά... το διευκρίνισες αφού είχες πετύχει την ντρίπλα και την απατεωνιά σου.

Άκου καημένε τρομακτικέ... δεν ήμουν στην ομάδα του troktiko (προτιμώ να πολεμάω επώνυμα όπως τώρα). Όμως ο Σωκράτης ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε όσο κανείς άλλος. Και νιώθω ότι του το χρωστάω να υπερασπιστώ τη μνήμη του.

Για να είμαστε εντάξει... άλλαξε το χρώμα σου, άλλαξε το όνομά σου (που να μην παραπέμπει σε τίποτα στο troktiko) και βγες και ξεκαθάρισε στους αναγνώστες σου αν έχεις στην ομάδα σου άτομα από το troktiko ή είστε τελείως μαϊμούδες.

Κάνε αυτά τα τρία πράγματα και μ' έχεις φίλο σου. Αν δεν τα κάνεις, θεωρώ ότι προσβάλλεις τη μνήμη του φίλου μου και άρα είσαι αντίπαλός μου. Αντρίκιες κουβέντες... που λένε.
Μέχρι τώρα μας έχεις αποδείξει ότι είσαι μαϊμού.
Τώρα πρέπει να μας αποδείξεις ότι είσαι τουλάχιστον αρσενική μαϊμού.

http://radio9onair.blogspot.com/2010/10/blog-post_2872.html

R

Δεν υπάρχουν σχόλια: