Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Θα τα καταφέρουμε αν έχουμε αυτοπεποίθηση για την πατρίδα"


Στη Λήμνο σήμερα ο πρωθυπουργός ο οποίος συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού για την 98η επέτειο για την απελευθέρωση του νησιού.
"Ο κάθε τόπος στη χώρα μας έχει και τις ομορφιές του αλλά κι ένα τεράστιο παραγωγικό και ανθρώπινο δυναμικό που δεν έχει αξιοποιηθεί και αναδειχθεί", τόνισε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας από τη Μύρινα της Λήμνου.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η χώρα θα βγει από την κρίση αν όλοι το πιστέψουμε.

"Θα τα καταφέρουμε αν πιστέψουμε όλοι στις δυνάμεις μας και έχουμε αυτοπεποίθηση για την πατρίδα μας", είπε χαρακτηριστικά.

"Αρκεί να απελευθερώσουμε αυτό το δυναμικό από κακώς κείμενα και να στηριχθούμε σε διαχρονικές αξίες και παραδόσεις που υπάρχουν στην κοινωνία μας για την ανάπτυξη του τόπου, στηριζόμενοι στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και όχι σε δάνειες δυνάμεις", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί στη συνέχεια στην επίσημη παρουσίαση της ψηφιακής διάστασης του νέου σχολείου από την υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν εκτός από την κ. Διαμαντοπούλου και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, καθώς επίσης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ για το Βόρειο Αιγαίο Νάσος
πηγη:protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.