Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Στη διακαναλική στραμμένο το ενδιαφέρον

Το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου και της κοινής γνώμης στρέφεται στην διακαναλική συνέντευξη που θα παραχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας στις 9, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συντονιστής των επτά δημοσιογράφων στη διακαναλική που θα δοθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, θα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Οι επτά δημοσιογράφοι που θα θέσουν τις ερωτήσεις τους στον Γιώργο Παπανδρέου είναι: Όλγα Τρέμη από το Mega, Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1, Αιμίλιος Λιάτσος από το Star, Ανδρέας Κωνσταντάτος από το Alter, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Σία Κοσιώνη από το ΣΚΑΪ και Προκόπης Δούκας από τη ΝΕΤ.

Η συνέντευξη έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων, ενώ ο πρωθυπουργός αναμένεται να εκθέσει στον ελληνικό λαό την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα αυτή τη στιγμή, όπως και το χρονοδιάγραμμα εξόδου από την κρίση, θέτοντας ξανά το δίλημμα «σωτηρία ή χρεοκοπία».

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου θα διαβεβαιώσει, για άλλη μια φορά, τον ελληνικό λαό ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα που θα θίγουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, εν όψει της αναθεώρησης του ελλείμματος και της έλευσης της τρόικας την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ θα δεσμευτεί για μέτρα υπέρ των κοινωνικά αδύνατων όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: