Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η Ελεονόρα Ζουγανέλη στο «Σταυρό του Νότου».


Δεύτερη δισκογραφική δουλειά και δεύτερη χρονιά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νότου Plus, με νέους συνεργάτες αλλά και παλιούς και με τον ίδιο στόχο. Ένα πρόγραμμα με το οποίο θα περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απ’ ότι έχει αγαπήσει. Τα καινούρια της τραγούδια, τα τραγούδια από το «Έλα», νέα τραγούδια, παλιά τραγούδια, αλλά και παλιότερα. Το «ραντεβού» δίνεται την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Στο δεύτερο αυτό μουσικό ταξίδι στον Σταυρό του Νότου Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει στο πλευρό της νέους συνεργάτες όπως ο Ησαϊας Ματιάμπα - φωνή και παρουσία που δεν έχει περάσει απαρατήρητη και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μαζί της όμως θα είναι και η Ελένη Γκασούκα με τον Θανάση Αλευρά. Η Ελένη Γκασούκα που είχε σκηνοθετήσει και την περσινή παράσταση αναλαμβάνει και φέτος να σκηνοθετήσει και να παρέμβει σε καίρια σημεία του προγράμματος έχοντας στο πλευρό της ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Θανάσης Αλευράς δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι έκλεψε την παράσταση πέρυσι.

Την ενορχήστρωση του προγράμματος έχει αναλάβει ένας από τους σταθερούς συνεργάτες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Ματί Παλαιολόγος και την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Χρήστος Παπαμιχάλης. Τέσσερις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί τους πλαισιώνουν: Ηλίας Παρασκευόπουλος-Τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Samuel Marlieri - σαξόφωνο.

Ο Σταυρός του Νότου βρίσκεται στο Νέο Κόσμο, Φραντζή & Θαρύπου 37 (Τηλ.: 210 9226975).
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: