Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σωσίας πολιτικού εξαπατά ηλικιωμένους!


Έρευνες σε όλη την Κρήτη κάνουν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν έναν πολυμήχανο απατεώνα που εκμεταλλεύεται την ομοιότητά του με γνωστό πολιτικό πρόσωπο για να εξαπατά ανυποψίαστους ηλικιωμένους! Ως τώρα, ο ψευτοπολιτικός έχει ήδη αρπάξει μεγάλα χρηματικά ποσά από δύο θύματά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο δράστης περίμενε έναν 81χρονο έξω από το σπίτι του, του συστήθηκε ως «πολιτικός» και φίλος του γιου του, ο οποίος δήθεν του χρωστούσε χρήματα… Ο ηλικιωμένος πείστηκε και έκανε ανάληψη 3.800 ευρώ από την τράπεζα τα οποία του έδωσε, αλλά ο απατεώνας ζήτησε άλλα 3.500! Όταν, όμως, ο γέροντας επιχείρησε να κάνει νέα ανάληψη, τον σταμάτησε ο ταμίας της τράπεζας που κάτι υποψιάστηκε και ο δράστης το έβαλε στα πόδια!

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο «σωσίας» του πολιτικού εξαπάτησε και μια 75χρονη γυναίκα, που του έδωσε 4.200 ευρώ για να εξοφλήσει ένα ανύπαρκτο χρέος του παιδιού της! Τα δύο θύματα έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του δράστη ο οποίος αναζητείται και, όπως διαπιστώθηκε, η φωτογραφία δεν υπάρχει στις λίστες των σεσημασμένων.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: