Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

«Σεκιουριτάδες» τώρα και στα λεωφορεία!


Ένστολο προσωπικό εταιρείας «σεκιούριτι» τοποθετεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με σκοπό αφενός την προστασία του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων του Οργανισμού και αφετέρου την εμπέδωση του βέλτιστου δυνατού αισθήματος ασφαλείας.

Η νέα υπηρεσία θα πιάσει δουλειά από την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, και θα βοηθάει, επιπλέον, τους ελεγκτές κομίστρου στην ομαλή διενέργεια των ελέγχων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το ένστολο προσωπικό ασφαλείας θα «επιστρατεύεται» κατά τις ώρες λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών όλες τις ημέρες της εβδομάδας και θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε αμαξοστάσια, σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, κτιριακές και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

Οι «σεκιουριτάδες» θα φέρουν τα διακριτικά εμβλήματα της εταιρείας, καθώς, επίσης, ειδική σήμανση με το λογότυπο του ΟΑΣΘ.

Είχε προηγηθεί, την Πέμπτη, η είδηση ότι οι επιβάτες του τραμ θα αποκτήσουν πολύ σύντομα συνοδό «εδάφους», ο οποίος θα παίζει το ρόλο του «ελεγκτή» εισιτηρίων, αλλά ταυτόχρονα θα παρέχει και υπηρεσίες υποστήριξης σε ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες, υιοθετώντας αντίστοιχα πρότυπα του εξωτερικού
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: