Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση Μπακογιάννη σε Παπανδρέου και Σαμαρά

Διπλή επίθεση εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, από το Λασίθι όπου βρίσκεται τόσο κατά του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου όσο και εναντίον του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι Κρητικοί σε αυτές τις εκλογές θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα: «Τόσο στον πρωθυπουργό που θέτει εκβιαστικά διλήμματα και προκαλεί αναστάτωση στην ελληνική οικονομία αλλά και διεθνώς με την εκλογική ρητορεία, όσο και στον κ. Σαμαρά, που εξετέθη.... σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξαιτίας της "διγλωσσίας" που χρησιμοποίησε», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Από το Λασίθι, όπου βρέθηκε, συνοδεύοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Δημήτρη Γιαννουλάκη στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην ανατολική Κρήτη, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι από εδώ στέλνουμε το μήνυμα για τη μάχη της ανάπτυξης, συμπληρώνοντας ότι η ίδια αλλά και ο συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» δεν θα το βάλουν κάτω. «Θα δώσουμε τη μάχη της ανάπτυξης της Κρήτης και θα την κερδίσουμε».

Διότι, όπως συνέχισε, κόντρα στο ρεύμα και παρά το γεγονός ότι η κρίση δεν έχει κάνει σοφότερες τις κομματικές ηγεσίες, «εμείς θα δώσουμε τη μάχη της συμφιλίωσης και της συνεργασίας, και πάνω από όλα, τη μάχη για την ανάπτυξη της Κρήτης για την επόμενη τετραετία».
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: